S
slawekm
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam ,matka mojego dziecka podala mnie do komornika o sciagniecie zaleglych alimentów w kwocie 950zł.Gdy pojechalem do komornika wyjasnic sprawe i przedstawic potwierdzenia wpłat komornik przeliczyl jeszcze raz i z 950zł zeszło na 500zł poniewaz matka mojego dziecka nie przyznała sie iz dostała kase za jeden zaległy miesiac oraz dodatkowe 150zł za zaległosc.Z tym,ze suma za wiele sie nie zmieniła poniewaz komornik sobie naliczył prawie 300zł od tych 500zł i gdy byłem u niego to mi powiedział,ze cytuję - "maja stała kwote prowizji do jakiejs tam kwoty bodajze do 2000zł" z tego wynikało ze sam nie wiedział dokładnie.I teraz nie wiem czy jest tak jak mówił,czy mam cos z tym zrobic?zgłosic skarge.Prosze o pomoc jak mam szanse na odzyskanie pieniedzy? i co mam zrobic .dziekuje.
Dodam jeszcze ze po pierwszej wizycie u komornika dogadałem sie ze wpłace 300zł i tak zrobilem za kilka dni była wypłata okazało sie ze juz z wypłaty pobrał 620zł czyli razem 920zł.Po przeliczeniu okazało sie ze za duzo pobrał 102.50zł i ze odesłał pieniadze na konto zakładu pracy.
Dodam jeszcze ze po pierwszej wizycie u komornika dogadałem sie ze wpłace 300zł i tak zrobilem za kilka dni była wypłata okazało sie ze juz z wypłaty pobrał 620zł czyli razem 920zł.Po przeliczeniu okazało sie ze za duzo pobrał 102.50zł i ze odesłał pieniadze na konto zakładu pracy.
Ostatnia edycja: