K
keto2005
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 51
Witam wszystkich.
Dziś rano otrzymałem email od sklepu zwanego zappos.com
7:40
Email potwierdzający rejestrację na moim adresie mailowym.
7:42
Potwierdzenie zakupu przedmiotów.
Sprawdziłem historię logowania na swojej poczcie mailowej i brak jakichkolwiek podejrzanych działań. Posiadam dwuetapowy system logowania, więc nikt nie miał prawa potwierdzić rejestrację pod moim adresem email.
Zamówienie zostało złożone na 8$, ale przecież nie będę nikomu niczego sponsorował. Z kont bankowych i kart nic nie zginęło. Dlaczego serwis w ogóle zezwala na rejestrację i ZAMAWIANIE towarów bez wcześniejszego potwierdzenia emaila? O zgrozo, co by było, gdyby ktoś zamówił sobie 30 laptopów po 6000zł każdy...
Próbuję zmienic hasło przy użyciu zapomniałem hasła, jednakże przy próbie zalogowania, wyskakuje informacja o tym, że login lub hasło jest niepoprawne.
Co z tym fantem zrobić? Mam jakieś dane tych osób.
Shipped To:
Tomas BXXXXXXXXX
4299 BXXXXXXXXXX
Austin,
Billed To:
Brian MXXXX
4299 BXXXXXXX
Austin, TX 7XXXXXX
AMERICAN_EXPRESS - ***************2009
Adresy są te same, imiona i nazwiska inne.
Dziś rano otrzymałem email od sklepu zwanego zappos.com
7:40
Email potwierdzający rejestrację na moim adresie mailowym.
7:42
Potwierdzenie zakupu przedmiotów.
Sprawdziłem historię logowania na swojej poczcie mailowej i brak jakichkolwiek podejrzanych działań. Posiadam dwuetapowy system logowania, więc nikt nie miał prawa potwierdzić rejestrację pod moim adresem email.
Zamówienie zostało złożone na 8$, ale przecież nie będę nikomu niczego sponsorował. Z kont bankowych i kart nic nie zginęło. Dlaczego serwis w ogóle zezwala na rejestrację i ZAMAWIANIE towarów bez wcześniejszego potwierdzenia emaila? O zgrozo, co by było, gdyby ktoś zamówił sobie 30 laptopów po 6000zł każdy...
Próbuję zmienic hasło przy użyciu zapomniałem hasła, jednakże przy próbie zalogowania, wyskakuje informacja o tym, że login lub hasło jest niepoprawne.
Co z tym fantem zrobić? Mam jakieś dane tych osób.
Shipped To:
Tomas BXXXXXXXXX
4299 BXXXXXXXXXX
Austin,
Billed To:
Brian MXXXX
4299 BXXXXXXX
Austin, TX 7XXXXXX
AMERICAN_EXPRESS - ***************2009
Adresy są te same, imiona i nazwiska inne.