Zaproszenie na studniówkę

• Autor wątku Autor wątku Majek95
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Majek95

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
18
Witam.
Piszę w dość nietypowej sprawie. Może i jestem przewrażliwiony, ale wolę zapytać.
Otóż kilka dni temu czytając forum mojego miasta natknąłem się na nowo założony temat w którym to dziewczyna napisała że poszukuje partnera na studniówkę. Był podany email i nie wiele myśląc napisałem że jestem chętny zostać jej osobą towarzyszącą. Nikt nie odpowiedział.

Jednak postanowiłem jeszcze raz przeczytać to ogłszenie i zaniepokoił mnie tytuł tematu ogłoszenia " chłopak na studniówkę na gwałt potrzebny ".
Zmartwiłem się że to coś albo nie legalnego, albo jakaś prowokacja i niezwłocznie napisałem do tej dziewczyny na email że jednak rezygnuję z pójścia na studniówkę, ale życzę udanego balu maturalnego i zdania matury. Znowu nikt nie odpowiedział.

Czy mogę mieć przez to jakieś nieprzyjemności teraz ?
Wcale to nie jest prowokacja ani żart.

Nie powinno być z tego tytułu żadnych nieprzyjemności przynajmniej prawnych.

to był prawdopodobnie tylko taki żart, ciut nie smaczny

albo ogłoszeniodawca szybko zniechęcił się (i nie dotrwał nawet do pierwszej odpowiedzi) albo ogłoszeniodawca załatwił swoją sprawę (ma już partnera na studniówkę) i nie interesuje się dalszymi losami ogłoszenia (nie odpowiada na kolejne emaile bo stracił zainteresowanie tematem)

ivan15 napisał:
to był prawdopodobnie tylko taki żart
żart mógł sugerować czytelnikom że ogłoszeniodawca jest kobietą która chętnie zgodzi się na seks - przez co ogłoszenie mogło okazać się skuteczne :)

i prawdopodobnie dlatego maturzystka ma już partnera (nie tylko) na studniówkę więc nie musi odpowiadać na kolejne emaile...

Powrót