H
Hannibal38
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Chciałbym móc dowiedzieć się czy coś grozi w przypadku gdy pisało się z nieznajomą osobą na tematy seksualne z kobietą, która podała że ma 31 lat a po 10 dniach od zaprzestania pisania z tą kobietą dostało się smsa od "niby" rodzica tej dziewczyny, który twierdzi,że ta dziewczyna ma 13 lat a nie tak jak podawała w dniu poznania się poprzez smsy, że niby miała 31 lat. Gdybym wiedział od początku ile ma lat to bym wogóle nie pisał z nią ale byłem przekonany, że ma 31 lat a nie 13 zwłaszcza że dostałem zdjęcia od tej dziewczyny przedstawiające dorosłą kobietę. Czy grozi coś za to? Nie chciałbym iść siedzieć za to ale skąd miałem wiedzieć, że ta dziewczyna ma 13 lat? Nigdy nie doszło do żadnego spotkania z tą dziewczyną, jedynie pisaliśmy dwa dni. Rodzic tej dziewczyny straszy mnie, że pójdzie na policję z tymi smsami które wysyłałem tej dziewczynie. Coś mi grozi za to? jakbym wiedział odrazu prawdę ile ma lat ta dziewczyna to nigdy w życiu nie odezwałbym się do niej ale jak już wspominałem podała, że ma 31 lat.
Ostatnia edycja: