Zarzad Komunalnych Zasobow Lokalowych

• Autor wątku Autor wątku Mikolaj1992
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Mikolaj1992

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam Potrzebna Mi Pomoc Bo Sam nie Wiem Co Mam Robic Moze Ktos Wie Czy Warto Sie Odwolywac Czy Co Kolwiek.

Mianowicie Rodzice Mieli Nakaz Eksmisji Ponieważ maja zadlozone mieszkanie by nie dopuscic do eksmisji 4 lata temu podpisalismy ugode na wspolna splate zadlozenia mieszkanie bylo placone na bierzaco do maja tego roku az sie wyprowadzilem z domu w tym samym czasie brat placil raty zadlozenia. Od maja nie jest palcone za mieszkanie gdyz wyprowadzilem sie na swoje i wczoraj odebralem pismo z zkzl o natychmiastowe splacenia zadlozenia w kwocie 38 tys za nie wywiazanie sie z umowy zawartej w 2012 roku i teraz nie wiem co robi nie mam mozliwosc spalty tegi i nie moge pozwolic na zajecie konta przez komornika gdyrz mam dziecko w drodze czy moge walczyc o to bym nie musial splacac tych dlogow i o wstrzymanie egzekucji komorniczej gdyby doszlo do niej?? Swoj dlog splacilem 5 lat temu to byla kwpta 3 tys a kwota zadlozenia obejmuje lata kiedy bylem jeszcze nie pelnoletni czyli z sygnatur z 2004 i 2009 roku gdzie mialem 10 i 15 lat co mam robic pomocy !!!

Czycw Tym Przypadku gdy podpisalem umowe ze deklaruje sie o placenie czynszu na bierzaco maja prawo wegzekwowac odemnie nalezny im dlog z przed kilkunastu lat

Ostatnia edycja:
Powrót