Zastraszanie

• Autor wątku Autor wątku christoffnosen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

christoffnosen

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam na moje dane i dane żony zostało wyłudzone szereg pożyczek i kredytów sprawę zgłosiliśmy na Policję i jest juz prowadzone postepowanie przez Prokuraturę Rejonowa w Mielcu . Jest juz osoba która sie do tego przyznała , o wszystkim poinformowaliśmy oszukanych Pożyczkobiorców zrobiła to również Komenda pOwiatowa Policji w Mielcu . Pomimo tego co jakiś czas otrzymujemy od niektórych PB takie maila

WITAM JAK WIDZĘ SZANOWNA PANI WYBRAŁA FORMĘ ZAPŁATY DROŻSZĄ I MNIEJ PRZYJEMNĄ I TO JEST PANI WYBÓR ALE INFORMUJE ŻE JEST MOŻNOŚĆ SPŁATY ZADŁUŻENIA W RATCH W TRYBIE NORMALNYM PRZY OKAZJI INFORMUJĘ PANIĄ ŻE JUŻ NIEBAWEM TAK JAK W POPRZEDNIM ROKU ZACZYNAMY WINDYKACJE TERENOWĄ A POLEGA TO NA TYM ŻE W MIEJSCU ZAMIESZKANIA NIERZETELNEGO PB ROZWIESZAMY STOSOWNE PLAKATY DOSADNIO INFORMUJĄC JAKĄ NIEUCZCIWĄ OSOBĄ JEST PB NO I JESZCZE W NECIE JEST TWORZONA STRONA Z TAKIMI OSOBAMI W BARDZO FAINEJ FORMIE GRAFICZNEJ OTO LINK morph11 - Strona o Bardzo Zafałszowanym Członku Wiekszej Społeczności OCZYWIŚCIE W JESZCZE LEPSZEJ FORMIE GRAFICZNEJ JEŻELI IDZIE O WIDYKACJE TERENOWĄ JEST NIĄ OBCIĄŻANY NIEUCZCIWY POŻYCZKOBIORCA I MAM JUŻ W TEJ MATERI UZYSKANE POZYTYWNE WYROKI SĄDOWE JEŻELI IDZIE O OCHRONĘ DANYCH OSOBOWYCH W KAZDY KTO ZACIĄGA KREDYT ,POŻYCZKĘ GODZI SIĘ NA ICH UDOSTĘPNIENIE SWOICH DANYCH OSOBOWYCH .INFORMUJE PANIĄ O TYCH DZIAŁANIACH JAK KAŻDREGO NIEUCZCIWEGO NA SZCZEŚCIE MAM ICH BARDZO MAŁO PB ŻEBY NIE BYŁO ŻE PANI NIE ZOSTAŁA POINFORMOWANA O PODJĘTYCH PRZEZEMNIE KROKACH W CELU NAKŁONIENIA PANI DO SPŁATY ZADŁUZENIA POZDRAIAM I ŻYCZE MIŁEGO DNIA.

Co o tym sadzicie tego pana już setki razy informowaliśmy o sprawie . Podawaliśmy wszystkie sygnatury zarówno z Policji jak i z Prokuratury a on swoje. Pomocy

christoffnosen napisał:
JEŻELI IDZIE O WIDYKACJE TERENOWĄ JEST NIĄ OBCIĄŻANY NIEUCZCIWY POŻYCZKOBIORCA I MAM JUŻ W TEJ MATERI UZYSKANE POZYTYWNE WYROKI SĄDOWE JEŻELI IDZIE O OCHRONĘ DANYCH OSOBOWYCH W KAZDY KTO ZACIĄGA KREDYT ,POŻYCZKĘ GODZI SIĘ NA ICH UDOSTĘPNIENIE SWOICH DANYCH OSOBOWYCH
To jakiś debil chyba. Jest tylko jedna prawnie dopuszczalna forma udostępnienia takich informacji na plakacie, za każdą inną koleś może konkretnie zapłacić.

Mozna publikowac dane w formie sprzedazy dlugu pod warunkiem,ze ma sie prawomocny wyrok

Powrót