zaswiadczenie o przebywaniu w AŚ

• Autor wątku Autor wątku anakow
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

anakow

Użytkownik
Odpowiedzi
320
zatem kierująć sie doswiadczeniem Pań poprosiłam o spotkanie z Dyrektorem.Na pytanie w jakiej sprawie odpowiedziałam, że zaświadczenia o tym,iż mąz przebywa w AŚ. Usłyszałam "niech mąż pisze do wychowawcy".
Nie powiem gdzie zadzwoniłam ale wróciłam do tego samego okienka powtarzając słowa "mam uprzejmie poprosic o zgodę na spotkanie z Dyrektorem"- jakoś to zdanie zabrzmiało przekonywująco...po widzeniu spotkałam się z dyrektorem..i lekko mówiąc zostałam wysmiana...nie jestem stroną a o zaświadczenie ma ubiegać się mąż.

a ja czegoś nie rozumię..przecież to mnie jest potrzebne zaświadczenie i to w sprawie, która w zasadzie męza nie dotyczy

Ale zaswiadczenie o tym ,że tam przebywa dotyczy tylko jego( ochrona danych osobowych - czy co?? :) - a po co tobie ono , to juz nikogo nie interesi.Mój też musi pisać do dyrektora prosbę aby wydał mu zaświadczenie ,że jest w ZK.Wychowawczyni telefonicznie obiecała,że mu przekaże informacje odemnie- niestety skłamała.Dzisiaj dopiero jak zadzwonił , to się dowiedział ,że bez tego ja nie daje rady załatwic różnych spraw. :) Powodzenia

Własnie mi tez potrzebne jest takie zaswiadczenie. Czyli tylko on moze sie o oto ubiegac ?? To do kogo ma sie zwrócic ?? Do wychowawcy, czy do dyrektora ?? :)

do wychowawcy na pismie i powinien wyszczególnic gdzie..bo tak jak wspomniałam.moja prosba poszła od góry przez kogoś (nie wiem kogo,bo ten pan się nie przedstawił..po prostu był razem z dyrem i rozmawiał ze mną) do męża..potem od męża ma isc do wychowawcy aż wrćói na góre i góra się przychyli

ciekawe jak długo na nie trzeba będzie czekać?

Wiecie to wszystko zalezy od ludzi. U mnie abym dostała rodzinne potrzebne było takie zaswiadczenie i napisałam do dyra i mąz tez i dostałam dwa :D

tak..od ludzi- 2 tygodnie i zaświadczenia jak nie było tak nie ma

daj połowę- proszę :wink:

:D jak przeciąć? Okazało się ,że pani wychowawczyni zapomniała mojemu powiedzieć ,że potrzebuje zaświadczenie,napisałam mu w liście i potem(19.02.07) jeszcze raz prosiłam wychowawczynie telefonicznie.Co najdziwniejsze data na zaświadczeniu to 16.02.07r.Więc ktoś jeszcze szybciej prosił o nie? :D Najważniejsze ,że już je mam.

Moja propozycja kserujcie to zaswiadczenie bo z doswiadczenia wiem ze do wielu rzeczy sie przydaje

Powrót