Zaswiadczenie z rozporządzenia Rady (WE) nr 2201/2003 z dnia 27 listopada 2003

• Autor wątku Autor wątku makaron81
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

makaron81

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam. Chcialbym dowiedziec sie i szukam porady jednoczesnie. Jestem po rozwodzie w UK i potrzebuje zarejestrowac ten rozwod w Polsce. Oprocz dokumentow rozwodowych potrzebuje takze z sadu zaswiadczenia o moim rozwodzie z rozporządzenia Rady (WE) nr 2201/2003 z dnia 27 listopada 2003. Czy ktos moze wie jak to sie nazywa dokladnie po angielsku i jak nalezy zlozyc wniosek o takie zaswiadczenie? Za pomoc dziekuje.

makaron81 napisał:
Witam. Chcialbym dowiedziec sie i szukam porady jednoczesnie. Jestem po rozwodzie w UK i potrzebuje zarejestrowac ten rozwod w Polsce. Oprocz dokumentow rozwodowych potrzebuje takze z sadu zaswiadczenia o moim rozwodzie z rozporządzenia Rady (WE) nr 2201/2003 z dnia 27 listopada 2003. Czy ktos moze wie jak to sie nazywa dokladnie po angielsku i jak nalezy zlozyc wniosek o takie zaswiadczenie? Za pomoc dziekuje.

Ja też bardzo oczekuje w/w informacji.

Znalazlem wzor dokumentu ale uwaga: dotyczy rozwodu bez posiadania dzieci!!! Dla tych co maja dzieci jest inny podobny formularz. Wniosek ten czesciowo wypelnilem sam a reszte oddalem do wypelnienia w sadzie. Teraz czekam na odeslanie gotowego wniosku. Nie wiem czemu Pani w sadzie bardzo sie zdziwila i widziala cos takiego pierwszy raz na oczy, chyba nie mieli jeszcze rozwodu obcokrajowcow w swoim sadzie. Tu jest link z wyszukiwarki. Pierwszy od gory jest plik PDF dla rozwodow bez dzieci a ponizej plik PDF dla rozwodow z dziecmi. certificate referred art 39 eu pdf - Szukaj w Google mam nadzieje ze pomoglem. To sa wzory z UK w roznych panstwach sa rozne wzory pism. :)

No i witam ponownie. Dzis otrzymalem wypelnione pisemko z sadu. Wszystko jest wporzadku dokumeny jest pod nazwa Certyficate D180. Pozdrawiam. Mam nadzieje ze komus pomoglem. ;)

Powrót