zatrzmane prawo jazdy pomocy

• Autor wątku Autor wątku Zahir89
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

Zahir89

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam 4 lat temu wracajac do domu zatrzymala mnie policja do kontroli znalezli 0.1g amfetaminy,nie bylem pod wplywem narkotykow ani alkocholu,pojechalismy na komisariat.narkotyki poszly na brata mi sprawe umorzono bo nie byly moje.pani prokurator wyslala mi pismo o przeciwnarkomani i skierowali mnie na psychotesty.pojechalem na badania niezaliczylem ich odwolalem sie ponownie niezdalem..dostalem pismo ze prawo jazdy zostalo zatrzymane na rok.Kobieta ktora robila testy powiedziala ze mam przyjsc za rok zdac testy i oddadza mi prawo jazdy..Po 2 latach pojechalem do wydzialu kobieta powiedziala ze mam isc na ponowny egzamin i na psychotesty.Przez okres 4 lat jejzdze autem praktycznie codziennie mialem 5 kontroli policji i oni nic w systemie nie maja ze mam zatrzymane prawo jazdy i zawsze mowie ze mam w drugim aucie i dostaje mandat 50 zl albo pouczenie..
dzis pomyslalem zeby zlozyc wniosek o duplikat prawa jazdy ale nie wiem czy w wydziale komunikacji sprawdzaja czy mam zatrzymany dokument ???..
Nastepna sprawa jest taka co mam dalej robic czy musze isc na ponowny egzanim ????prawo jazdy zatrzymane za niezdane psychotesty a nie za punkty czy jazde pod wplywem...moglbym prosic o pomoc ...pani mnie zbywa w wydziale i krotko mowi egzamin i zegnam pana

Powrót