F
Feliks M.
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 37
Fizycznie posiadam dokument ale mam zatrzymane prawo jazdy na wniosek MOPSU. Czy mogę się poruszać w Niemczech i Belgii?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Elvi napisał:Mozesz
Elvi napisał:Na terenie Niemiec smialo ,chba ze szukaja ciebie jakims listem po calej EU
Moim zdaniem nie możesz. Każde z państw oprócz macierzystego może zakazać wjazdu, ale dokument prawa jazdy jest ważny. Natomiast w opisanej sytuacji uprawnienia zostały cofnięte/zawieszone. Taka informacja będzie w bazie danych.Feliks M. napisał:Czy mogę się poruszać w Niemczech i Belgii?
Jakos nie widze zeby uprawnienia byly cofniete...spedytor1 napisał:Moim zdaniem nie możesz. Każde z państw oprócz macierzystego może zakazać wjazdu, ale dokument prawa jazdy jest ważny. Natomiast w opisanej sytuacji uprawnienia zostały cofnięte/zawieszone. Taka informacja będzie w bazie danych.
To masz zatrzymane czy nie. Jak dojedziesz do granicy? Zadzwoń do wydziału komunikacji i wyjaśnij.Feliks M. napisał:ale mam zatrzymane prawo jazdy na wniosek MOPSU. Czy mogę się poruszać w Niemczech i Belgii?
spedytor1 napisał:To masz zatrzymane czy nie. Jak dojedziesz do granicy? Zadzwoń do wydziału komunikacji i wyjaśnij.