zatrzymanie policje w uk

• Autor wątku Autor wątku matii2323
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

matii2323

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
witam mam male pytanie oturz dzis zostalem zatrzymany przez policje w uk i skierowany do sadu i niebardzo jestem pewny czy popelnilem wykroczenie tzn jechalem za radiowozem policyjnym ktory zwolnil po czym sie zatrzymal wiec nie wlaczyl syglalow wiec zwolnilem i wlaczylem kierunkowskaz i go wyminolem jak juz go wyminolem to zobaczylem ze wpuszczal do ruchu auto zaparkowane przy jezdni ja tego wiec wyprzedzilem radiowoz bo nie moglem stanoc na sierodku drogi i stanolem za tym autem po czym ruszylem dalej policja jechala za mna chwile po czy mnia zatrzymali policjant na mnie nawrzeszczal i powiedzial ze nie umie jezdzic ze nie wolno wyprzedzac auta policyjnego po czym zaczol mi pszeszukiwac auto sprawdzac dokument itd prubowalem mu wytlumaczyc ze myslalem ze sie zatrzymal ale on swoje twierdzil tez ze jak za mna jechali to przekroczyle tez predkosc a ja jestem pewny ze nie bo caly czas widziaslem ze za mna jada i jechalem tyle ile wolno nie zroblili zdjecia ani pomiaru wideo poczym oznajmil mi ze mam sie spodziewac poczty bo kieruja sprawe do sadu wiec nie wiem czy mialem wine a jesli tak to czego moge sie spodziewac mam juz 3 punkty karne za jazde bez prawa jazdy i moge jeszcze dostac3 bo mam dopiero niecale 2 lata prawko za odp dziekuje

Powrót