L
Loczek482
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 36
Witam!W dniu 14.07.2009 podpisalam umowe o abonament telefoniczny w jednej z sieci komorkowej .Chodzi o przejscie z pre-paid na abonament.Konsultant powiadomil mnie ze umowa bedzie zaakceptowana po 8 godzinach i wtedy przejde na abonament.W dniu 17.07.2009 konsultant zawiadomil mnie o samoistnym anulowaniu umowy z przyczyn technicznych.Poprosilam o ponowne stworzenie umowy poniewaz w dniu 18.07.2009 wyjechalam za granice ale wiedzialam ze przez pare dni nie bede miala uslugi roamingowej ale cieszylo mnie to ze caly czas bede miala staly kontakt i nie martwila sie o srodki na koncie.Konsultant wiec 17.07 wypisal ta 2 umowe ale bez skutku pozytywnego wiec pogodzilam sie z tym i stwierdzilam ze jedynak zostane w ofercie na karte a przejde na abonament gdy wroce.Okazalo sie ze wdniu 24.07 gdy juz jestem za granica umowa zostala zaakceptowana po noc przez innego konsultanta bez mojego podpisu.Zaznaczam ze umowa zostala zatwierdzona 24.07 a w tym czasie jestem za granica i nie mam zadnej mozliwosci zeby ta umowe mogla podpisac.Co moge z tym fantem zrobic wydaje mi sie ze jst cos nie tak.(nie moge kontaktowac sie przez to z osobami najblizszymi poniewaz wylaczono mi roaming)