zawiadomienie o wizycie inspektora terenowego

• Autor wątku Autor wątku wioleta212121
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wioleta212121

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam mam taki "mały problem " , otórz zostałam zawiadomienie o wizycie inspektora terenowego. Jestem zadłuzona w orange i nie jestem w stanie poki co spłacic rachunków, poniewaz na chwile obecna jestem osoba bezrobotna nie dawno straciłam prace. MIałam spłacic dług do 2010-12-01 ( pismo otrzymałam 30 listopada). Nie mam pojęcia co teraz zrobić ? nie jestem w stanie na chwilę obecną spłacić zadłużenia. Dzwoniłam do tej firmy windykacyjnej nie ma pożliwości przesunięcia terminu spłaty ( musiałabym spłacic przynajmniej polowe) Proszę powiedzcie mi na czym polegać ma ta wizyta? Dzwonia do mnie nawet na telefon stacjonarny... bardzo się boję postępowania sądowego.. Pomóżcie

Witam.

Wizyta "inspektora terenowego" to nic innego jak wywarcie presji abyś spłaciła swój dług. Nie musisz wcale z nim rozmawiać, nie musisz go wpuszczać do domu (ja bym tego nie zrobił). Jego nie interesuje (raczej) Twoja sytuacja, ale tylko to czy zapłacisz..
Z doświadczenia (swojego i znajomych) wiem że wpłata jakiejkolwiek kwoty ich zadowala, a oni muszą tak postępować (wymagania szybkiej spłaty itp..) bo inaczej nikt by nie płacił..

Powrót