zawiadomienie od firmy windykacyjnej

• Autor wątku Autor wątku ewkajaz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

ewkajaz

mam pytanie
pare mcy temu moja babka odebrala paczke do mnie jakis segregator z kartkami na mo9je panienskie nazwisko i stary adres zamieszkania zaplacila 9.90.jak sie spotkalysmy dala mi to ja to otwarlam wiec nie chcialam sie bawic w odsylanie ale skoro bylo mozna nap0isalam emaila ze rezygnuje i prosze mi juz wieciej nie wysylac takich segregatorow nie tlumaczylam ze nei wiem skad im sie to wzielo do mnie wyslac.Myslalm ze temat zamkniety.ok 2mce temu przyszedl jakis list do mnie lezal w skrzynce bez koniecznosci potwierdzenia odbioru wiec kazalam g mamie wyrzucic bo ja nie odbieram zadnych katalogow ani listow wysylanych tam gdzie nie mieszkam juz 11 lat od 11 lat mam tez inne nazwisko.Kilka dni temu moj dziadek zadzwonil ze w skrzynce zas lezy jakis list do mnie jako ze bylam na urlopie odebralam go a tam pisze ze wzywaja mnie ostatecznie do zaplaty 80zl w tym 18 zl za karteczki(ktorych nie otrzymalam i ktorych w domu nikt nie odbieral)Plus koszty wezwania.listy nie sa za potwierdzeniem a tak wsumie nie ma takiej osoby co mam zrobic dzwonic tam czy po-prostu to olać?nikt nic nie pod-podpisywal ps nie mam juz tego emaila ale wiem ze odpisali ze przyjei moja rezygnacje

czyzby Readest Digest? Jak tak olej ich! Provea? Tez ich olej... To naciaganie wystarczy skorzystac z wyszukiwarki, znajdziesz pełno tematów na temat takich firm

nie IMP tyllko ze teraz znow przyszedl list z fimry windykacyjnej znow bez otwierania odeslalo sie do nadawcy z notatka ze pod tym adresem nie mieszka taka osoba co mam z tym zrobic nie chce tam dzwonic by czegos tam nie ruszys ze bede musiala zaplaci

Opcja szukaj. Windykacja - instrukcja postępowania z firmami windykacyjnymi

Najlepiej było by dysponować meilem, który potwierdził by Pani rezygnacje. Odpisać firmie windykacyjnej, że Pani zrezygnowała z usług ich mocodawcy.

Sprawa błaha, ale firmy windykacyjne mogą się uciekać do różnych innych rzeczy uprzykrzających życie. Jeżeli Pani jest pewna, że nie jest im winna ani złotówki, to odpisać z wyjaśnieniem sytuacji.

ja nie jestem im winna nic bo 1 paczke zaplacilam (niestety przelewem
:( )potem juz nic do mnie nie dochodzilo a ja napisalam rezygnacje niestety usunela mi sie ta wiadomosc po 30dnich automatycznie :( ja tam juz nie mieszkam 11 lat jak cos do mnie przychodzi moi rodzice odsylaja ale napewno niczego nigdy nie podpisywali a paczki jesli przyszly to napewno nie za pobraniem

Powrót