N
nowator11
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam,
potrzebuje pomocy w sprawie zawyzonego ubezpieczenia AC,OC auta leasingowego.
Bank idea,zażyczył sobie oferte ubezpieczenia zewnetrznego takiego które ja bym wybrał i jest najtansze dla mnie wiec oferte przedstawiłem
.Zeby moc skorzystac z takiej mozliwosci wyboru zewnetrznego ubezpieczyciela miałem zapłacic 200 zł i taki dokument podpisałem.
Zewnetrzny ubezpieczyciel podał oferte 5900 całosci (ac,oc)
Po rozmowie z posrednikiem który łatwił leasing mowił ze LEASING chce zostac pzy obecnym ubezpieczycielu PZU a PZU wyliczyło kwote 6950.Przez telefon posrednik powiedział ze PZU zejdzie do podobnej niskiej kwoty niz zewnetrzny ubezpieczyciel i zeby juz nie przedłuzac odbioru auta lesingowego byłem zmuszony wybrac oferte banku,bo skoro ma byc podobna to czemu nie?
Ale gdy dostałem papiery i ujrzałem kwote jednak wyzsza na 6950 to byłem zły.
Teraz pytanie czy moge jakos taka nieuczciwa sprawe jakos rozwiazac ?
Dodam ze juz zapłaciłem te pieniadze 29.12.2016
Co prawda bede cos chciał zrobic w tej sprawie i w tym ma mi pomoc własnie ten ubezpieczyciel zewnetrzny,jakos pokierowac.
Bardzo prosze o jakies rozwiazania,pokierowac gdzie i jak moge to rozwiazac, czy sie uda odzyskac pieniadze ?
Jesli cos jest niezrozumiałe, postaram sie jeszcze raz objasnic .
Dziekuje
z poważaniem
nowator
potrzebuje pomocy w sprawie zawyzonego ubezpieczenia AC,OC auta leasingowego.
Bank idea,zażyczył sobie oferte ubezpieczenia zewnetrznego takiego które ja bym wybrał i jest najtansze dla mnie wiec oferte przedstawiłem
.Zeby moc skorzystac z takiej mozliwosci wyboru zewnetrznego ubezpieczyciela miałem zapłacic 200 zł i taki dokument podpisałem.
Zewnetrzny ubezpieczyciel podał oferte 5900 całosci (ac,oc)
Po rozmowie z posrednikiem który łatwił leasing mowił ze LEASING chce zostac pzy obecnym ubezpieczycielu PZU a PZU wyliczyło kwote 6950.Przez telefon posrednik powiedział ze PZU zejdzie do podobnej niskiej kwoty niz zewnetrzny ubezpieczyciel i zeby juz nie przedłuzac odbioru auta lesingowego byłem zmuszony wybrac oferte banku,bo skoro ma byc podobna to czemu nie?
Ale gdy dostałem papiery i ujrzałem kwote jednak wyzsza na 6950 to byłem zły.
Teraz pytanie czy moge jakos taka nieuczciwa sprawe jakos rozwiazac ?
Dodam ze juz zapłaciłem te pieniadze 29.12.2016
Co prawda bede cos chciał zrobic w tej sprawie i w tym ma mi pomoc własnie ten ubezpieczyciel zewnetrzny,jakos pokierowac.
Bardzo prosze o jakies rozwiazania,pokierowac gdzie i jak moge to rozwiazac, czy sie uda odzyskac pieniadze ?
Jesli cos jest niezrozumiałe, postaram sie jeszcze raz objasnic .
Dziekuje
z poważaniem
nowator