K
kalino13
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 27
Błagam o pomoc!1 Bardzo pilnie potrzebuję dzis napisac do sadu za zażalenie na postanowienie o nadaniu tyt. egz klauzuli wykonalnosci. Chodzi o kredyt, który zaciągnelam z meżme w 2000r na zakup towaru. Kredyt uczciwie spłacalismy przez 2 lata do chwiwli utraty pracy. W 2003 odbyło się w sadzie sprawa na którym zapadł nakaz zapłaty, ale ja o tym niec nie wiedziałam(zmienilismy adres)Przez następne lata windykator, firma Best scigała nas o tę zapłatę, ale mielismy trudna sytuację W 2008 r wskutek ich grozb sama poprosiłam o ugodę i znow zaczelam ten dlug splacać przez półtora roku.Potem oboje mielismy zawał i znow stracilismy prace. Kilka dni temu dostała powiadomienie o wszczęciu egzekucji komorniczej i o zajęciu wierzytelnosci(podatek-nadpłata z US). Chcę się bornić, bo po1. nigdy nie widziałam na oczy tego nakazu zapłaty, po 2. przez wiele lat kredyt spłacałm i jedynie wskutek dramatycznych kolei losu zparezstałm, po 3. nie mogę stracić mieskzani, które jest naszym jedynym majątkiem i chcę je zachować dla dzieci. Błagam pomocy. Zpłacę za pomoc w napisaniu tego zażalenia!! zrozpaczona anusia