Zażalenie w sprawie zatrzymania prawa jazdy za brak ważnego dokumentu

• Autor wątku Autor wątku robi58k
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

robi58k

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam zostało mi zatrzymane prawo jazdy za nie ważny dokument z sądu przyszło mi postanowienie. Potrzebuje pomocy w napisaniu zażalenia na to postanowienie.

Potrzebujesz pomocy w znalezieniu argumentu przeciw zatrzymaniu PJ ?

@Triton: Nooo wiesz... W amerykanskich filmach siedzi prawnik w nocy nad aktami i wygrywa najbardziej niewygrywalne sprawy znajdując brak przecinka w dziewięćset jedenastym tomie kat na tysiąc sty wszystkich.
I tak jest w życiu - nie zmyślam.

@robi58k - jak potrzebujesz pomocy to:
- opisz szczegóły sprawy
- pokaż co już zrobiłeś a w czym ci pomóc
I nie oczekuj czy będzie jakikolwiek odzew. To forum - a nie punkt bezpłatnych porad.
To co ci mogę zagwarantować to to, że na taki olewacki i napisany na odwal twój post NIKT merytorycznie nie zareaguje. Miej trochę szacunku do czytelników - nikt nie poświęci swojego czasu jak ty sam go nie poświęciłeś w swojej sprawie.

Pan_robotnik napisał:
... na taki olewacki i napisany na odwal twój post NIKT merytorycznie nie zareaguje. Miej trochę szacunku do czytelników - nikt nie poświęci swojego czasu jak ty sam go nie poświęciłeś w swojej sprawie.
Ktoś wrzucił lakoniczne zdanie w niedzielę, a dzisiaj już piątek. Ktosia ANI RAZU nie raczyła cokolwiek uszczegółowić, a wy na siłę starcie się takiemu komuś pomóc. Lenistwo rozzuchwala. Chyba nie tak to ma wyglądać.
Dla mnie jak autorzy nie udzielają się sami w ciągu np tygodnia, to tematy powinny być nie tyle zamykane, co usuwane aby nie zaśmiecać. Ewentualnie admin daje takiemu komuś info po tym tygodniu i Ktosie ma trzy dni, jak NIE, to definitywne bajo z historyją

A najzabawniejsze że Ktosia jest na forum od 2015 roku

To samo chamstwo i olewactwo Ktosia zastosowała i w tym 2015 roku i tam też ktosia prosi o pomoc. Proszę

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
@qwertu70 dobrze wiesz że masz 2 pkt ostrzeżenia, nie ty tutaj jesteś od ustalania zasad i moderowania. Nie piszesz na temat, jeszcze raz i 2 tygodnie luzu od forum.

Powrót