Zbanowane konto w grze bez dowodow ??

• Autor wątku Autor wątku fazi7777
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

fazi7777

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam zaczne od tego gram w gre od ponad 3 lat zainwestowałem w ta gre duzo realnej kasy mowa teraz o koncie w grze ktore zostało mi zablokowane zbanowane bezpodstawie i bez jakichkolwiek dokumentów na blokade konta w grze napisałem maila do administracji zero odpowiedzi pisałem pare razy zero odzewu poczym postanowilem na forum gry zalozyc post :

Za Co Banny ???? Samowola W Seafight ?? Kretactwa Motactwa Administracji !!!!
Witam serdecznie.

Jestem jednym z najstarszych graczy Seafight na serwerze globalnym i polskim. Mój Nick z gry Fazi. Obecnie moje konto znajduje się na drugiej pozycji rankingu Serwera polskiego, z czego jestem bardzo dumny i przynosi mi to nie małą satysfakcję. Aby osiągnąć ten pułap poświęciłem wiele mojego czasu jak również czasu moich Przyjaciół zastępujących mnie czasami w grze. Gram już około 3 lata przez ten Czas zainwestowałem wiele realnych pieniędzy w grę, przez co myślę, iż jestem także Bardzo dobrym klientem dla Big point. Niestety moje konto zostało zbanowane. Nie dostałem żadnej wiadomości, dlaczego? Nie popełniłem żadnego wykroczenia na Czacie, nie narażam Big point na straty. Obecnie ranking działa na moją niekorzyść gdyż zostałem Pozbawiony możliwości gry i dalszego zdobywania punktów doświadczenia. Pomimo moich wiadomości do Was nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.Zwracam sie, więc z prośbą do ekipy Seafight o odbanowanie konta. Na wszystkie wasze pytania lub wątpliwości odpowiem z przyjemnością. Bo do dziś dzien nie wiem na jakiej podstawie i jakich dowodach moje konto wisi ??Na forum piszecie o wzajemnym szacunku graczy dla siebie i słusznie, więc liczę także na szacunek ekipy Seafight do graczy i szybkie wyjaśnienie tego bardzo przykrego dla mnie incydentu. Ze swojej strony oświadczam, iż nie Popełniłem żadnego wykroczenia w grze, przeciwko innemu graczowi lub portalowi Big point, a moje konto zostało zbanowane niesłusznie i bezpodstawnie. Chcę dodać, iż cała sytuacja nie jest przyjemna dla mnie. Proszę, więc o jak Najszybsze zdjęcie Bana z mojego konta, aby cała sytuacja wróciła do poprzedniego Stanu rzeczy. Uważam też, że za czas pozbawienia mnie możliwości zdobywania Kolejnych punktów doświadczenia należy mi sie z waszej strony rekompensata.Proszę też graczy, o wyrażanie swoich opinii o zaistniałym incydencie.Chciałem też zaznaczyć, iż każdy gracz może być postawiony w takiej samej Jak ja przykrej sytuacji zniechęcającej do gry, a przecież nie o to chodzi?

http://pl.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?t=81588

fazi

gracze sie wypowiedzieli poczym Pani Admin zamknela temat , poczym po 2 dniu od moderatora dostałem odpowiedz ktora on dostał od ADMINISTRACJI , kontakt odbywa sie gracz - moderator- administracjia i w odwrotna strone
Oto ta odpowiedz :

Pani Admin Agata przedstawila mi sprawe zwiazana z Fazim i jedna sprawa mnie tylko zaciekawila, a konkretnie Twoje stwierdzenie typu "napiszemy do niemieckiego supportu". A powiem CI tak, Icke siedzi obok mnie, bo struktury sie püozmienialy i jesli dalej myslicie, ze niemiecki support tu rozkazuje wszystkim innym supportom, to sie strasznie mylicie. Kazdy support jest niezalezny i dziala wedlug takich samych zasad. Myslalem, ze chociaz Wy jako tak doswiadczeni gracze, nie bedziecie mowic takich glupot. Jesli chcecie pisac do niemieckiego, to prosze bardzo, Icke zwroci sie do mnie, ja powiem o co chodzi i da Wam odpowiedz, ale potem nie liczcie na to, ze polski support udzieli Wam odpowiedzi. Mamy taka zelazna zasade: jesli gracz jest na tyle bezczelny i chamowaty, ze jesli nie uda mu sie uzyskac czegos w swoim supporcie i pisze do obcego, trafia na czarna liste i nie i otrzyma od swojego supportu juz nigdy odpowiedzi. Odnosnie Faziego: sam chlopak przyznal, ze uzywal skryptu. Poza tym ruch jego statku zostal przeanalizowany i niemozliwe jest, bo nawet kilku graczy bez przerwy gralo przez 40 godzin i w tak rownych odstepach czasu zbieralo blyskotki. Prosze o odrobine honoru i nie wciskanie za przeproszeniem kitow, bo jest wiele innych problemow z graczami, ktorzy maja po 12 lat. Konto Faziego zostanie zablokowane na 7 dni, po tym czasie odblokowane i obserwowane. Argument wpakowania wielu pieniedzy (lacznie 150 eur) naprawde do nikogo nie przemawia. Decyzja jest nieodwolanla. Wiecej do powiedzenia nie mam. Pozdrawiam.
Uzupelnienie: konto jest zablokowane na 30 dni od momentu zablokowania.

chlopak przyznal, ze uzywal skryptu
JA SIE PRZYZNAŁEM DO CZEGO DO TEGO ZE AKTYWNIE GRAM I SKĄD TAKIE INFORMACJE POPROSZĘ DOWODY ? BZDURY TOTALNE BZDURY !!!!!!

Poza tym ruch jego statku zostal przeanalizowany i niemozliwe jest, bo nawet kilku graczy bez przerwy gralo przez 40 godzin i w tak rownych odstepach czasu zbieralo blyskotki.

jesli natomiastktos gracz stara sie najmniej inwestowac staje sie to NIEMOŻLIWE ??!!!

Argument wpakowania wielu pieniedzy (lacznie 150 eur) naprawde do nikogo nie przemawia.

Oczywiscie od niecałego roku a gdzie reszta kont z 2 lat ?? mało kasy wam dałem , zerknij w wszystkie moje płatnosci i nie pisz bzdur !!

PROSZE MI POWIEDZIEC JAKICH JA PRAW MOGE SIE DOMAGAC , PORADZIC CO MAM ZROBIC , INWESTOWALEM REALNE PIENIADZE ? JAKIES OSKARZENIA SA BEZPODSTAWNE GDYZ WIEM ZE GRAM JAK KAZDY INNY GRACZ UCZIWIE . NIE WIEM CO MAM ZROBIC ? PROSZE O POMOC

Fazi

Ostatnia edycja:
hmmm:) jednak zlamales regulamin. Taka administracja czesto jest nieugieta sam rok temu zostalem tak ukarany na plemionach bo rzekomo chcialem sprzedac konto(dowodow nieznaleziono)

Powrót