R
Rogher
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Dzień dobry , pracuje we firmie która między innymi zajmuje się handlem na allegro,wykonałem około 10 zdjęć produktu który sprzedajemy a jako pracownik otzrymałem od szefa zapłatę , teraz konkurencja z innego miasta ,skopiowało zdjęcie i miedzy innymi zdjęciami zamieściło na swojej stronie.Szef dzwonił , ja wysłałem pismo , ale na tamtego własciciela to nie działa.Twierdzi ze to jego zdjęcie.Więć szef przestaje mi wierzyć co do tego ze ja wykonałem te zdjęcia
Napisałem pismo że prosze o usunięcie i zapłatę mi za wykorzystanie mojego zdjecia , na co właściciel tamtej firmy napisał mi że odda mnie do prokuratury o próbę wyłudzenia pieniedzy, bo zdjecie jest jego
Chciałby zauważyć ze całą serie zdjęc posiadam na karcie sim oraz na ,portalu do obrabiania zdjęc , proszę o podpowiedź jak się za to zabrać , żeby oddać sprawę do sądu i udodnić swoje racje
Napisałem pismo że prosze o usunięcie i zapłatę mi za wykorzystanie mojego zdjecia , na co właściciel tamtej firmy napisał mi że odda mnie do prokuratury o próbę wyłudzenia pieniedzy, bo zdjecie jest jego
Chciałby zauważyć ze całą serie zdjęc posiadam na karcie sim oraz na ,portalu do obrabiania zdjęc , proszę o podpowiedź jak się za to zabrać , żeby oddać sprawę do sądu i udodnić swoje racje