A
ahti
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam,
Trafiłem na to forum z polecenia znajomego.
Przeszukałem wydaje mi się dosyć staranie tematy ale niestety nie znalazłem odp na nurtujące mnie pytanie.
Od ponad roku prowadzę stronę poświęconą różnym nowością.
Wszelki artykuły są pisane przeze mnie, kilka dni temu jednak natrafiłem na stronę gdzie pojawił się mój cały tekst tzn. nie był to tekst tylko zrobione zdjęcie mojego artykułu za pomocą Print Screen i wklejony na tą stronę pod zdjęciem jest "źródło" link do mojego artykułu.
Dlatego kieruje do Was pytanie czy takie działania są dozwolone?
Na stronach takich jak kwejk, demotywatory często pojawiają się zdjęcia róznych artykułów - czy jest to zgodne z prawem ?
Byłbym bardzo wdzięczny za udzieloną pomoc.
Pozdrawiam
Trafiłem na to forum z polecenia znajomego.
Przeszukałem wydaje mi się dosyć staranie tematy ale niestety nie znalazłem odp na nurtujące mnie pytanie.
Od ponad roku prowadzę stronę poświęconą różnym nowością.
Wszelki artykuły są pisane przeze mnie, kilka dni temu jednak natrafiłem na stronę gdzie pojawił się mój cały tekst tzn. nie był to tekst tylko zrobione zdjęcie mojego artykułu za pomocą Print Screen i wklejony na tą stronę pod zdjęciem jest "źródło" link do mojego artykułu.
Dlatego kieruje do Was pytanie czy takie działania są dozwolone?
Na stronach takich jak kwejk, demotywatory często pojawiają się zdjęcia róznych artykułów - czy jest to zgodne z prawem ?
Byłbym bardzo wdzięczny za udzieloną pomoc.
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: