N
never99
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam wszystkich. Mam pewien problem. Pewnego dnia wybraliśmy się z dwoma "kolegami" na wycieczke do lasu, gdy już tam dojechaliśmy padł pomysł żeby zrobić żart jednemu z nas i odjechać sobie samochodem i wrócić. Tak też zrobiliśmy lecz gdy dojechaliśmy na miejsce tego ktosia zostawionego nie było, więc postanowiliśmy wracać to może go spotkamy po drodze lecz niestety tak się nie stało. Po powrocie chłopak zostawiony powiedział, że zostawił u mnie w samochodzie indeks. Po gruntownym przeszukaniu w samochodzie nie ma nawet śladu po zgubie. Powiedziałem temu chłopakowi, że ja nie mam tego indeksu, a on na to że sprawe zgłosi na policje jeśli mu nie oddamy 600zł za indeks. Nie mam zamiaru oddawać pieniędzy ani mój kolega którego jestem pewny, że jest fair wobec mnie i to jeszcze tyle za coś czego nie zrobiłem, fakt zrobiliśmy głupio, że go zostawiliśmy, ale byliśmy pod wpływem chwili i emocji towarzyszących nam. Moje pytanie to co mi grozi ze strony policji oprócz tułania się po komisariatach itp. ?