A
animal
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Miesiąc temu moja praca dobiegła końca (umowa zlecenie). W wielu firmach pracowałem, jednak to co doświadczyłem w tej było wielkim absurdem i pomyłką. Chamstwo, brak jakiegokolwiek porozumienia i szacunku spowodowały, że postanowiłem złożyć wypowiedzenie.
Dotrzymałem warunków umowy, jednak przyrzekłem sobie, że jeszcze kiedyś zrewanżuje się za kulturę niektórych pracowników.
Długo nie musiałem czekać, pieniądze za luty 2009 wg umowy miały wpłynąć do 15 marca, jednak ku mojemu szczęściu nie wpłynęły
Jak się okazało, pracownik który strasznie zalazł mi za skóre ponoć, przypadkowo nie wpisał mnie do grafiku i pieniądze z kadr nie dojdą wcześniej niż za miesiąc.
Czyżby firma nie wywiązała się z umowy? Co mogę w tej sprawie zrobić? Czekam na porady.
Dotrzymałem warunków umowy, jednak przyrzekłem sobie, że jeszcze kiedyś zrewanżuje się za kulturę niektórych pracowników.
Długo nie musiałem czekać, pieniądze za luty 2009 wg umowy miały wpłynąć do 15 marca, jednak ku mojemu szczęściu nie wpłynęły
Czyżby firma nie wywiązała się z umowy? Co mogę w tej sprawie zrobić? Czekam na porady.