ŻLE WYKONANE PRACE HYDRAULICZNE

• Autor wątku Autor wątku grazyna56
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

grazyna56

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam. Mam pytanie .W 2002 roku w sierpniu zamówiłam firme zajmujaca sie instalowaniem przełączy wodnych do mojej małej działki .Po wszystkich formalnościach [zezwolenia, geodeta,itd]firma tę usługe wykonała -odbiór przez gmmine był również .Niestety usługa została wykonana żle, woda zalewa zegar znajdujacy sie w studni . Po zimie czesto wylewa sie woda z tej studni na zewnątrz[woda doprowadzona jest tylko na teren działki ,nie do domu]Pomimo moich bardzo czestych interwencji, wykonawca nic sobie z tego nie robi czasami przyjedzie i wypompuje wode, ale tylko wtedy jak strasze go sądem. Pisałam do gminy skarge na niego ale oni rozkładają ręce Mam pełno pism i faxów które do niego wysłałam. Czy moge mu załozyc sprawę o zwrot pieniędzy za zle wykonaną usługę Wczesniej czy póżniej i tak bede musiało wziąsc inną firme która to musi poprawic .Dziękuje za odpowiedz :help:Bardzo proszę o pomoc.Dziekuje

[cytat:1kwy5yx5]Czy moge mu załozyc sprawę o zwrot pieniędzy za zle wykonaną usługę[/cytat:1kwy5yx5]
Tak, możesz ;-)

Powrót