C
Criss323
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam, jakiś czas temu promowałem serwis ***.org. Jest to serwis, który oferuje 5$ za polecenie serwisu znajomym, którzy za pośrednictwem tego serwisu kupią coś na znanych zagranicznych serwisach aukcyjnych takich jak ***. Za każdy zakup dostajemy tzw cashback czyli kilka procent z sumy, którą wydaliśmy w tych serwisach. Warunkiem do wypłaty tych 5$ było to, że polecony musiał uzyskać cashback conajmniej 0,01$ i na takich zasadach zarejestrowali się moi poleceni. Okres weryfikacji trwa 60 dni. Po 30 dniach od rejestracji moich poleconych regulamin serwisu został zmieniony, aktualnie aby zaakceptowali polecenie i wypłacili pieniądze polecony musi otrzymać cashback conajmnie 0,99$. Pomimo tego, że ja i moi poleceni wypełniliśmy warunki (0,01$ cashbacku bo wtedy taki był limit) to serwis nie zweryfikował moich poleconych już 3 miesiące. Próbowałem dowiedzieć się więcej w tej sprawie od supportu, lecz oni odpisują tylko, że jeśli moi poleceni otrzymali cashback w wysokości 0,99$ to pieniądze zostaną wypłacone. Czy mogą nie wypłacić mi tych pieniędzy? Jak ich zmusić do wypłacenia? Proszę o pomoc, jeśli będą potrzebne dodatkowe informacje, lub historia konwersacji z supportem proszę pisać. Z góry dziękuję za pomoc.
moderacja
moderacja
Ostatnią edycję dokonał moderator: