S
specjalista
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Jestem zatrudniona w firmie farmacutycznej od grudnia 2002 roku na stanowisku wydawca magazynowy. NIedawno skończyłam studia wyższe magisterskie na kierunku informatyka.Pracodawca zaproponował mi zmianę stanowiska pracy. Nie określił ze mną żadnych nowych warunków umowy, dał mi tytuł specjalista ds. wdrożeń informatycznych ale tylko słownie. Umowy mi nie zmienił więc do tej pory mam w papieraach wydawca magazynowy. Od pażdziernika 2006 roku przechodziłam w firmie szkolenia na nowe stanowisko. Te szkolenia nijak miały się do tego co miałam robić w firmie. Przeniesiono mnie do innego działu, gdzie moje obowiązki sprowadzały sie do odbierania telefonów i naklejania znaczków na kopertach. Skierowano mnie również na szkolenie Podstaw obsługi komputera co przy moich kwalifikacjach (ukończone z wyróżnieniem studia magisterskie na kierunku informatyka specjalność inżynieria oprogramowania) było wręcz obraźliwe.
Dziś mam nienormowany czas pracy, pracuję w terenie ( jeżdzę samochodem do klientów po całym województwie) po 12 godzin dziennie. Nadal nie mam zmienionej umowy,płacę mam niższą niż na magazynie. Tym bardziej,że nie mam nad sobą żadnego kierownika, wszystko ustalam z Prezesem firmy więc jest tak jak na samodzielnym stanowisku. Próba rozmowy na temat zmiany warunków umowy zakończyła się fiaskiem. Powiedziano mi, że jestem zerem z magazynu, któremu dali wielką szansę , moją wadą jest to, że nie mam doświadczenia.
Czy ktoś móglby mi poradzic co ja powinnam zrobić, bo ja myślę tylko o złożeniu wypowiedzenia.
Czy można pracować na stanowisku w firmie, którego nie ma nigdzie w papierach? Czy to jest legalne?
Dziś mam nienormowany czas pracy, pracuję w terenie ( jeżdzę samochodem do klientów po całym województwie) po 12 godzin dziennie. Nadal nie mam zmienionej umowy,płacę mam niższą niż na magazynie. Tym bardziej,że nie mam nad sobą żadnego kierownika, wszystko ustalam z Prezesem firmy więc jest tak jak na samodzielnym stanowisku. Próba rozmowy na temat zmiany warunków umowy zakończyła się fiaskiem. Powiedziano mi, że jestem zerem z magazynu, któremu dali wielką szansę , moją wadą jest to, że nie mam doświadczenia.
Czy ktoś móglby mi poradzic co ja powinnam zrobić, bo ja myślę tylko o złożeniu wypowiedzenia.
Czy można pracować na stanowisku w firmie, którego nie ma nigdzie w papierach? Czy to jest legalne?