C
czaro001
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam, otóż chciałbym zmienić szkołę z LO do technikum gastronomicznego na kucharza i tu zaczyna się mój problem, otóż mam kilka zagrożeń które nie mają takiego dużego znaczenia jak NIEMIECKI, którego nie poprawię za chiny do końca semestru. Dlatego jestem ciekaw co się stanie z tą jedynką, nie bede mógł sie przenieść czy bede musiał poprawiać to w nowej szkole? bo chyba o takim warunkowym naciąganym 2 nie ma co dyskutować. I czy wogóle dyrektor patrzy na oceny z 1 semestru? Bo będąc szczerym w ogóle sie nie przykładałem do nauki bo to liceum ma tylko 64pkt progu i nawet nie ma matematyki do rozszerzenia dlatego chcę tak bardzo zmienić tę szkołę, bo się w niej męczę i chodzenie do niej sprawia mi duże problemy ze względu na stres. Średnia może ledwo 3.0 dobije, ale jestem pewien że jak bym był już w tej nowej szkole to by mi zaczęło zależeć zamiast myśleć tylko 'byle do ferii'.
Zdaję sobie sprawę że bede miał zaległości w lekcjach zawodowych, ale i tak lepsze te kilka miesięcy ciężkiej nauki i nadrabiania zaległości niż stracone 3 lata.
Zdaję sobie sprawę że bede miał zaległości w lekcjach zawodowych, ale i tak lepsze te kilka miesięcy ciężkiej nauki i nadrabiania zaległości niż stracone 3 lata.