T
tomasson93
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam!!!
Otóż prowadzę już ponad pół roku forum o grze Monster Hunter na PlayStation Portable (Polska Strona o Monster Hunter - www.swiatmonsterhunter.fora.pl). Dokładnie 14 sierpnia dostałem takiego e-maila:
Proszę o szybką pomoc, bo nie wiem co mam robic. tomasson93
Otóż prowadzę już ponad pół roku forum o grze Monster Hunter na PlayStation Portable (Polska Strona o Monster Hunter - www.swiatmonsterhunter.fora.pl). Dokładnie 14 sierpnia dostałem takiego e-maila:
Szanowny panie ....... ........... (tu było moje imię i nazwisko)
W związku z wykorzystaniem znaków firmowych firmy Capcom w tym gry Monster Hunter na Pańskim forum Polska Strona o Monster Hunter - www.swiatmonsterhunter.fora.pl bez zgody przedstawicieli firmy Capcom i bez wykupienia przez Pana licencji na posługiwanie się znakami firmowymi Capcom Japan. Zostały podjęte kroki związane z ustaleniem pańskich danych w celu wysunięcia przeciwko panu pozwu sądowego z powództwa firmy o bezprawne wykorzystanie znaków firmowych CAPCOM i Monster Hunter. Nie posiada Pan Tantiemy i Licencji na promowanie naszych znaków firmowych.
Pragniemy jednak załatwić sprawę polubownie:
Może Pan wykupić licencje na promowanie znaków firmowych firmy Capcom za kwotę 300.000 euro. W tym przypadku prosimy o kontakt z działem Promo Japan Capcom Monster Hunter.
Dajemy również panu możliwość zlikwidowania forum posługującego się znakami firmowymi Capcom ma Pan na to 7 dni od dnia dzisiejszego. I umieszczenie w jego miejscu informacji w formie pisemnej z przeprosinami i wyjaśnieniem ze posługiwał się Pan znakami Firmy Capcom bez zgody zarządu Capcom i sytuacja ta nie powtórzy się więcej!
W przypadku nie zlikwidowania forum i dalszego kontynuowania procederu bez wykupienia Licencji skierujemy sprawę przeciwko Panu o odszkodowanie na kwotę 500.000 euro.
Dział Prawny Capcom Japan
親愛なる氏はトーマスTrojanowski
代表者の同意http://www.swiatmonsterhunter.fora....いる。あなたは私たちのブランドを促進するためにロイヤリティおよびライセンスを持っていない。
我々は友好的に問題を解決する:
あなたがライセンスを300000ユーロの量のブランドカプコンを促進するため購入できます。この例では、我々のプロモカプコンモンスターハンターにお問い合わせください。
私たちはあなたの機会をカプコンの商標を使用してフォーラムを除去するために与える場合は、7日を持って、今日の。私は謝罪と主からの説明書の形式で彼の場所に置くカプコンカプコンの当社取締役会の同意なしにマークを使用し、これはより繰り返されていません!
場合は、ボードを削除しない場合は、さらにライセンスをあなたに対して損害賠償500000ユーロにのぼるの場合を参照します買っていないの練習を続行します。
法律部カプコン日本
Proszę o szybką pomoc, bo nie wiem co mam robic. tomasson93
Ostatnia edycja: