A
ania beata
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
:help: Moje dziecko jest nękane psychicznie przez koleżankę z klasy w szkole podstawowej. Trwa to ok.roku. Jest przezywane, wyszydzane, komentowana jest każda dobra ocena (,,bo dziecko nauczycielki"). Ta dziewczyna buntuje także inne dzieci przeciw. Moje dziecko jest ciężko chore na serce( choroba jest zagrożeniem dla jej życia), przeszło wiele zabiegów i czeka na kolejny. Boję się o jej zdrowie, bo teraz zaczyna zamykać się w sobie.
Sytuacja jest o tyle skomplikowana, że ja jestem nauczycielką, która wcześniej uczyła młodszą siostrę sprawiającą kłopoty wychowawcze-głownie z powodu problemów w domu. Wtedy mama dziewczynek chciała mi ze wszystkich sił dopiec. Teraz jej nie uczę, więc starsza dziewczynka dokucza mojej córce.Wszystkie rozmowy wychowawczyni nie skutkują.
Proszę o pomoc :!:
Sytuacja jest o tyle skomplikowana, że ja jestem nauczycielką, która wcześniej uczyła młodszą siostrę sprawiającą kłopoty wychowawcze-głownie z powodu problemów w domu. Wtedy mama dziewczynek chciała mi ze wszystkich sił dopiec. Teraz jej nie uczę, więc starsza dziewczynka dokucza mojej córce.Wszystkie rozmowy wychowawczyni nie skutkują.
Proszę o pomoc :!: