zniszczenie mienia prosze o pomoc!

• Autor wątku Autor wątku harry87
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

harry87

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam mam prosbe miałem juz sprawe z zniszczeniem mienia ktorego dokonałem nieumyslnie przyznałem sie do winy i poszedłem na samo ukaranie i dostałem rok w zawieszeniu na 3lata ale wyrok jeszcze niezostał uprawnomocniony!Niedawno w poniedziałem zostałem zatrzymany przez policje zaraz koło zabawy tanecznej z podejzeniem ze wybiłem 2 szyby na przystanku sa swiadkowie ze widzieli mnie w poblizu raczej ze ktos był do mnie bardzo podobnie ubrany nieda sie ukryc ze byłem w poblizu tego przystankuale była zabawa i było tam bardzo wiele osób podobie ubranych!dzien puzniej dowiedziałem sie ze ktos zgłosił na policje ze widział jak jacys goscie podjechali samochode i zdemolowali przystanek podobnierz gosc z zona bali sie w nocy to zgłosic bo widzieli ich ci goscie!Policja teraz ma zbieznosc zeznan bo jedna osoba wskazuje mnie a fazcet z małzonkom twierdza ze widzieli kogos innego!co teraz dzis jade na przesłuchanie w tej sprawie i niewiem czy jestem w roli swiadka czy podejzanego bo na wezwaniu pisze w sprawie swiadka!prosze o szybkom odpowiedz!

Ostatnia edycja:
Jeśli na wezwaniu jest wskazane, że wzywany jesteś jako świadek to właśnie w takiej roli Cię wezwano.

Powrót