Zniszczenie mienia zadoscuczynienie

• Autor wątku Autor wątku olenka191519
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

olenka191519

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
20
Witam serdecznie potrzebuje pomocy. Sprawa wygląda tak sąsiad przyszedł do mnie po 22 wyjaśnić jakąś tam sprawę był bardzo pijany awanturowal się tak głośno ze obudził mi wszystkie dzieci i dziecko innych sąsiadów. Grzecznie go poprosiłem aby opuścił moje podwórko a on nie chciał awanturowal się dalej ale w końcu wyszedł i wychodząc A właściwie zataczajac potknął się i wpAdł na moje auto stojące zaraz na wprost uliczki w skutek czego wgniutl mi bok i porysowal maskę. Sprawa została zgłoszona na policję dzielnicowy przekazał sprawę Wyżej bo szkoda wynosiła min tysiąc złotych po czym policjanci spisali zeznania i stwierdzili że sprawy nie wygram bo zrobił to nie umyślnie po prostu się potknął i że mam skarżyć ze stopy cywilnej. Mam świadka moja żona to widziała. On na drugi dzień chciał się dogadać pokryć szkody Ale potem nagle się wycofał i tu brzmi moje pytanie co mam zrobić jak napisać taki pozew i czy mogę rzadac jakieś zadośćuczynienie. Dodam jeszcze.ze jest to typ który wiecznie chodzi pijany i ciągle się awanturuje w moja stronę

Ostatnia edycja:
Powrót