Zostałem pobity szukam Adwokata Eindhoven

• Autor wątku Autor wątku Krzysztof3x
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Krzysztof3x

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam serdecznie

zostałem pobity i szukam Adwokata,
który pomógłby rozwiązać mi ten problem

mieszkam w Holandii Eindhoven,

dziękuję za wszelkie informacjie
pozdrawiam Krzysztof

Jeżeli masz polisę ubezpieczeniową to sprawdź czy masz również w ramach ubezpieczenia konsultacje u adwokata. Jeżeli jednak nie masz, to musisz poszukać adwokata. Jednak weź pod uwagę iż godzina rozmowy z adwokatem (konsultacja) jest bardzo droga, być może jest możliwość innego rozwiązania tej sprawy, np. zgłoszenie pobicia na policji.
Jeżeli nie znasz dobrze języka holenderskiego poproś kogoś ze znajomych kto może Ci pomóc w złożeniu zeznania lub podobnej czynności.

Witam Mieszkam w okolicy Duerne
Dnia 19.11 br uległem wypadkowi w zakładzie pracy
Firma w której pracuje wymiguje się od wypłacenia mi świadczenia chorobowego
dzwoniłem do koordynatorki powiedziała mi iż nie należy mi się jakie kolwiek świadczenie zdrowotne.Rozmawiałem z P.Borsukiem z Lelystad,który dzwonił do mojej firmy w której jestem zatrudniony rozmawiał z koordynatorkom która powiedziała że mi się nie należy.
Nie wiem co mam teraz robić jestem bez grosza na życie.Proszę dobrych ludzi o pomoc.
Dodam na koniec iż jestem pierwszy raz w Nl
Dziekuje

Po wypaadku zostałem wzięty do lekarza(szpital) założono mi gips na nogę do dnia dzisiejszego przychodzi do mnie opieka medyczna do domu.
Zapłaciłem za leki z własnej kieszeni ponieważ moja karta ubezpieczeniowa jest nieważna(powiedziała tak farmaceutka w aptece).

To są właśnie skutki posiadania ubezpieczenia grupowego przez pracodawcę. Wszystkim powtarzam: UBEZPIECZYĆ SIĘ INDYWIDUALNIE w dowolnej HOLENDERSKIEJ firmie ubezpieczeniowej i nie być wreszcie zależnym od pracodawcy.
A wynik problemu tj. ubezpieczenia grupowego już masz.
Aktualnie możesz się jeszcze ubezpieczyć wstecz do 3 miesięcy.

Powrót