Zwrot długu osoba prywatna

• Autor wątku Autor wątku ziarno83
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

ziarno83

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Dzień dobry no mam pytanie w skrócie pożyczyłem 2 lata temu komuś pieniądze 500 euro pieniądze przelewem przez półtora roku ta osoba przeciągała sprawę ja Tych pieniędzy nie potrzebowałem wiedziałem że ma problemy znowu to pomogłem poraz drugi poprzednim razem też były problemy z oddaniem ale w końcu ta osoba oddała więc myślałem ze tym razem też tak będzie w styczniu powiedziałem jej że wracam do Polski i umówiliśmy się ze do czerwca odzyskam pieniądze... No i znowu problemy oddała mi 200 zl przelewem ( mam wydruki ) po czym stwierdziła ze nie ma i mnie zablokowała na Facebooku całe rozmowy mam na Facebooku czarno na białym mieszka w Polsce w Białymstoku ale niestety adresu nie mam ... Wiecie ja już nie chce nawet tych pieniędzy mi to krzywdy nie robi ... Ale skoro ta osoba tak chamsko sie zachowała czemu mam jej odpuścić juz wole żeby pieniądze poszły na jakieś pomagam.pl na dzieci albo komuś komu to może pomóc jak ugryźć sprawę może macie pomysły ja grosza nie muszę dostać ... Proszę o pomoc pozdrawiam Damian

Bez aktualnego adresu pożyczkobiorcy (czy innych danych) sytuacja może być utrudniona... Z drugiej strony możesz np. sprzedać komuś ten dług. Pozostaje też droga cywilna, tyko pytanie czy dla tej kwoty jest to gra warta świeczki.

Powrót