G
gutgut
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Z rana podwozi mnie kumpel na staż przy okazji bo też jedzie podobną trasę , a wracam autobusem do domu i płacę tylko za bilet powrotny.Jeżeli złożyłem wniosek o zwrot kosztów (1 tydz.temu - z poprawną datą rozpoczęcia stażu) i czekam na akceptację to jeśli mi zaakceptują to :
-Czy bilety jednorazowe (w moim przypadku AKTUALNIE NA DANY CZAS tylko na powrót są brane pod uwagę i można z nich uzyskać zwrot ?
- Czy bilety jednorazowe ,które zbieram od pierwszego dnia stażu (9 październik)
wraz z kartą obecności wystarczą ,w celu uzyskania zwrotu ?
- Kiedy mam dostarczyć wszystkie niezbędne "dowody" potrzebne do otrzymania zwrotu by było wszystko okej i w czas (jaki dzień/dni) ?
- Kiedy bym mógł dać wniosek o zwrot na kolejny miesiąc stażowy (jaki dzień/dni) ?
- Jak i kiedy są wypłacane te zwroty ?
Dziękuję za pomoc !!!
-Czy bilety jednorazowe (w moim przypadku AKTUALNIE NA DANY CZAS tylko na powrót są brane pod uwagę i można z nich uzyskać zwrot ?
- Czy bilety jednorazowe ,które zbieram od pierwszego dnia stażu (9 październik)
wraz z kartą obecności wystarczą ,w celu uzyskania zwrotu ?
- Kiedy mam dostarczyć wszystkie niezbędne "dowody" potrzebne do otrzymania zwrotu by było wszystko okej i w czas (jaki dzień/dni) ?
- Kiedy bym mógł dać wniosek o zwrot na kolejny miesiąc stażowy (jaki dzień/dni) ?
- Jak i kiedy są wypłacane te zwroty ?
Dziękuję za pomoc !!!