M
mafe
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
brat podszywając się jako ja wziął na mnie laptopa w sieci gsm o czym dowiedziałem się gdy po jakimś czasie komornik wszedł mi na pobory
wtedy udłem się do tego komornika i poznałem akta sprawy(nakaz zapłaty).
napisałem sprzeciw do e-sądu i w odpowiedzi dostałem postanowienie że nakaz zapłaty stracił moc i sprawa została przekazana do Sądu Rejonowego w mojej miejscowości.
wszystkie te czynności trwały ponad dwa miesiące i komornik zabrał mi z wynagrodzenia ponad 3 tys zł
od komornika dostałem pismo że postępowanie zotało umorzone
koszty komornicze to 330pln a wierzyciel otrzymał 2 800 pln
co mam zrobić aby odzyskać pieniążki ?
w sądzie bedzie się toczyć rozprawa przeciwko mojemu bratu i w związku z tym mam czekać do zakończenia sprawy czy można wcześniej odzyskać moje niesłusznie zabrane pieniążki
a co z kosztami komornika?
wtedy udłem się do tego komornika i poznałem akta sprawy(nakaz zapłaty).
napisałem sprzeciw do e-sądu i w odpowiedzi dostałem postanowienie że nakaz zapłaty stracił moc i sprawa została przekazana do Sądu Rejonowego w mojej miejscowości.
wszystkie te czynności trwały ponad dwa miesiące i komornik zabrał mi z wynagrodzenia ponad 3 tys zł
od komornika dostałem pismo że postępowanie zotało umorzone
koszty komornicze to 330pln a wierzyciel otrzymał 2 800 pln
co mam zrobić aby odzyskać pieniążki ?
w sądzie bedzie się toczyć rozprawa przeciwko mojemu bratu i w związku z tym mam czekać do zakończenia sprawy czy można wcześniej odzyskać moje niesłusznie zabrane pieniążki
a co z kosztami komornika?