zwrot podatku

• Autor wątku Autor wątku basia77
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

basia77

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
dzien dobry mam takie zapytanie chodzi o rozlakowe z holandii,maz pracowal w holandii w 2007 roku noi rozliczalismy sie razem tzn rozlakowe (w 2008 roku zlozylismy odpowiednie papiery) i przyszlo nam ze obydwoje mamy zwrotu po 0e ale te biuro ktore nas rozliczalo zlozylo reklamacje i dalej czekamy cisza,lecz dnia pewnego zadzwonilam do tego biura i ta pani odpowiedziala mi tak ze jej szef powiedzial jej aby ona nam przekazala ze z tym sie nie da nic zrobic ze oni juz ta sprawa nie beda sie zajmowac bo jak on dzwoni do holandii do Belastingu to za kazdym razem pada inna odpowiedz i co ja mam teraz zrobic prosze o pomoc:(

No i to biuro powiedzialo prawde, bo tak jest z holenderskim urzedem podatkowym. Jednak to biuro powinno napisac reklamacje w Panstwa sprawie celem ustalenia statusu i co jest powodem tak dlugiego oczekiwania na zwrot podatku. Urzad powinien odpowiedziec i wyjasnic przyczyne oczekiwania na zwrot podatku. Mozna tez samemu zadzwonic do urzedu holenderskiego nalezy podac swoj sofi nr/date urodzenia/adres zamieszkania/rok rozliczeniowy i zapytac o status.

Powrót