Z
Zikowsky
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, w maju zeszlego roku dokonalem zakupu tabletu (Prestigio), po 2 miesiacach urzytkowania musialem zwrocic tablet z powodu problemow z wyswietlacze a takze poprawnym dzialaniem urzadzenia. Po okresiu 6 tygodni postepowania gwarancyjnego, otrzymalem "nowy" tablet (ten sam model). Nowy ujalem w " ", poniewaz zauwazylem ze system ktory zostal wgrany do tabletu okazal sie odchudzona nielegalna wersja systemu Android. Wzbudzilo to we mnie dosyc spore watpliwosci. Od listopada zeszlego roku z 2 tabletem dzieja sie jeszcze gorsze rzeczy, prosto mowiac, nie mozna korzystac z niego poprawnie, nadaje sie jedynie jako podkladka pod filizanke herbaty.
Moje pytanie brzmi nastepujaco: Podczasa zakupu sprzedawca poinformowal mnie o prawie do zwrotu sprzetu lub wymianie na inny model (nowszy, o wartosci mojego tabletu czyt. 300zl), wykupilem takze dodatkowe ubezpieczenie i jego przedluzenie z 2 do 3 lat. Czy moge liczyc na zwrot pieniedzy od firmy Prestigio lub wymiane sprzetu na inny model?
Moje pytanie brzmi nastepujaco: Podczasa zakupu sprzedawca poinformowal mnie o prawie do zwrotu sprzetu lub wymianie na inny model (nowszy, o wartosci mojego tabletu czyt. 300zl), wykupilem takze dodatkowe ubezpieczenie i jego przedluzenie z 2 do 3 lat. Czy moge liczyc na zwrot pieniedzy od firmy Prestigio lub wymiane sprzetu na inny model?