G
gogman
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Kupiłem TV z ekspozycji RTV EURO AGD - sprzedawca zapewniał, że z TV jest wszystko w porządku, po podłączeniu go w domu obraz nie był prawidłowy a menu telewizora działało raz dobrze a raz z opóźnieniem, wezwałem fachowca od konfiguracji TV - stwierdził, że jakość obrazu jest winą TV. Skontaktowałem się z serwisem Samsung, przez internet postawili system od nowa, jednak nie dało to żadnych pozytywnych rezultatów.
Wystosowałem pismo do sklepu w sprawie zwrotu wadliwego TV opierając się na podstawie art. 556 ust. 1 k.c. w zw. z art. 560 par.2 k.c.
Naczytałem się samych złych opinii na temat tego sklepu i szczerze mówiąc zamartwiam się tym wszystkim. Czy prawo stoi po mojej stronie, czy mam szansę na zwrot TV?
Pozdrawiam
Wystosowałem pismo do sklepu w sprawie zwrotu wadliwego TV opierając się na podstawie art. 556 ust. 1 k.c. w zw. z art. 560 par.2 k.c.
Naczytałem się samych złych opinii na temat tego sklepu i szczerze mówiąc zamartwiam się tym wszystkim. Czy prawo stoi po mojej stronie, czy mam szansę na zwrot TV?
Pozdrawiam