;)

• Autor wątku Autor wątku studentki_sum
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

studentki_sum

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Dwie miłe, usmiechniete studentkiu medycyny 4roku śum:) spotkają się z ciekawymi chłopakami z okolic Śląska;) pozdrawiamy

Ej nie chce byc jakaś nie miła. Ale to jest forum o prawie a nie jakaś reklama matrymonialna :rolleyes:

pudica napisał:
- A niech się spotkają nawet z nieciekawymi. Tylko jak do tego ma się forum prawne ?

A może miało być spotkają się ?

Czyżby koleżanki potrzebowały aprobaty w tym co robią ? :D

nie, no rzeczywiście chyba pomysliłyśmy forum:) ale jesli ktoś bedzie chetny to my na spotkanie jestesmy otwarte:D

nie no medycyny i na naszym forum tez umiesciłysmy ogłoszeniehttp://mlodylekarz.pl/forum/showthread.php?p=58970#post58970

tylko czemu tak mało odwaznych facetów?:D ładne, miłe, ambitne, atrakcyjne no a tu nikt nie pisze...

Agencja towarzyska to nie te forum. Pomyliły panny drogę.

Ja pikole :o jak studentki medycyny takie superaśne muszą szukać "kolegów" po forach internetowych, zwłaszcza porad prawnych :-? to co będą robić jak już skończą te studia?:what:
Mnie to raczej wygląda na zakamuflowane szukanie sponsora, stąd wejście na to forum...ale mogę się mylić :ooo:

studentki_sum napisał:
tylko czemu tak mało odwaznych facetów?:D ładne, miłe, ambitne, atrakcyjne no a tu nikt nie pisze...
faceci boją się alimentów... poczytajcie na rodzinnym co takie jak Wy z nimi wyprawiają... nie ma sie więc co dziwić!

Powrót