18 lat gim..

• Autor wątku Autor wątku KacperŁódż
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KacperŁódż

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
11
Witam,w lutym 2019 mam 18 lat.Niestety nie zdałem dwa razy i chodzę do 3klasy gim i nie wiem co robić dalej widzę ,że nie idziemy mi w nauce więc raczej liceum odpada ... gdzie mogę iść zawodówka czy coś zaocznie i praca ?Wiem ,że większość będzie się śmiała z tego ,że nie zdałem i wytykać palcami ...ale miałem problemy rodzinne i przez to się wszystko u mnie posypało przed tym wszystkim szło mi w miarę przechodziłem na 2/3.Od 11 miesięcy jestem z dziewczyną która pomaga mi na każdym kroku i dla niej chce zmienić swoje ,życie i jakoś je ułożyć wiem ,że to nie jest za bardzo forum o tym ale może ktoś będzie miał jakąś radę dla mnie co zrobić dalej.Dziękuje

Prawnego pytania nie ma, ale jeżeli trzeba odpowiedzieć Bo tak naprawdę można zdecydować klasykę. "Musisz sobie odpowiedzieć na jedno zaje*** ważne pytanie: co chcesz w życiu robić? A potem zacznij to robić". Nie przejmuj się opinią innych. To twoje życie, jak będziesz zawsze brał pod uwagę co inni o tym myślą, to za kilkanaście kilkadziesiąt lat, będziesz miał straszne wyrzuty sumienia że zmarnowałeś sobie życie.

Ostatnia edycja:
Powrót