Marianooowa
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 33
Witam . Jestem tu nowa i mam nadzieje, ze ktoś mi tu pomoże . A mianowicie.. Mój chłopak odsiaduje wyrok 2 lat i 11 miesięcy pozbawienia wolności . Z tego co wiem to zanim zaczęliśmy się spotykać odsiedział 6 miesięcy później podjął się ''odpowiedzialności szkolnej'' ( nie wiem czy to na pewno tak sie nazywa) niestety, musiał pomoc rodzinie wiec poszedł do pracy, nie wypełnił odpowiedzialności szkolnej i teraz odsiaduje wyrok w Opolu Lubelskim . Jest to wiezienie półotwarte . Ja nie mam jeszcze 18stu lat kończę za miesiąc i chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej co mogę zrobić, czy mogę pojechać do niego na widzenie, jeśli tak to kiedy, jak to wszystko zorganizować, kiedy najwcześniej mogę się go spodziewać w domu itp . Mój facet trzyma się z daleka od kłopotów, mówi ze będzie robił co w jego mocy aby wyjść jak najwcześniej ale nie rozmawiałam z nim dokładnie na te tematy ponieważ kontakt mamy tylko telefoniczny i listowny . Proszę o wszelkie rady bo mimo tego ze go już 2 miesiące nie ma ja dalej nic nie kumam z tego wszystkiego na razie . Jakoś nikt nie jest mi w stanie tego dobrze wytłumaczyć
pozdrawiam