3 osoby na widzeniu

• Autor wątku Autor wątku magdalena123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

magdalena123

Użytkownik
Odpowiedzi
159
Jak umotywować porośbę o dodatkową osobę na widzeniu? W naszym ZK jest możliwośc przyjscia we 2 na widzenie, a jesli 3 osoba chce przyjść, trzeba starać się pisząc wniosek do dyrektorki. Jak najlepiej umotywowac taką prośbę? Można nadmienić, że po praz piwrwszy odbywa się karę pozbawienia wolności i w związku z tym towarzyszą trudne przeżycia emocjonalne i potrzeba kontaku z bliskimi? Czy to będzie za mało? Proszę o szybką odpowiedz, jutro z samego rana wysyłam list, by mu podpowiedziec jak to załatwic

Witam Cie.W sumie to moj sie nigdy o to nie starał i nie pisał ale słyszałam ze tak u niego tez mozna.... wydaje mi sie jednak ze umotywowac mozna wszystkimi istotnymi przesłankami...dobrym powodem byłaby na pewno odległosc!! jesli daleko mieszkacie od zk to to jest istotne i powienien p[rzede wszystkim to dodac.... moze tez byc sytuacja materialna rodziny i dojazd... tak w skrucie i brzydko ujmujac za jednyum zamachem łatwiej zebrac wiecej osob na widzenie i koszt wtedy jest nizszy :P Ten powod ktory podałas wyzej jest tez dobrym argumentem.Moze sprobowac a noz sie uda wylliczajac wszystkie te powody :) Życze powodzenia :wow: :ok:

Dziękuje, dziewczyny, pomóżcie, jak jeszcze może to umotywowac?

Powrót