P
Prezes69
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Mam pytanie co mi grozi jezeli policjanci podczas kontroli znalezli u mnie 1g amfetaminy i 3 tabletki extazy. Oddalem to dobrowolnie , jestem uczniem mam 19 lat , nigdy nie bylem karany,wczesniej nie mialem problemow z prawem ,dobrze sie ucze,nigdzie nie pracuje. Ogolnie bylo to tak jechalem na impreze z przyjaciulmi i chwilowo mielismy postoj bo czekalismy jeszcze za jednym kolega ,kazdy go szukal i w pewnym momencie pewien nie znajomy podszedl do mnie i powiedzial ze moze mi cos sprzedac po czym bede sie swietnie bawil i bede mial duzo sil za kwote 120 zl a jak glupi kupilem od niego te tabletki i proszek chociarz na poczatu zbytnio nie wiedzialem co to jest bo wczesniej nie mialem z tym stycznosci a gdy zapytalem czy to legalne odpowiedzial ze tak.Pozniej gdy juz jechalismy zatrzymala nas policja i skontrolowala wtedy dowiedzialem sie ze to amfetamina i extaza podkreslam ze wszytsko oddalem dobrowolnie. Na jaki wyrok moge liczyc i co zrobic aby dostac tylko kare grzywny i odrobke na cele spoleczne poniewaz chce isc po szkole do policjii a nie chce zeby to przekreslilo moje plany zyciowe co w takiej sprawie zrobic ????