4x przekroczenie prędkości na OPP - czy będzie recydywa?

• Autor wątku Autor wątku konamazonn
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
xamin napisał:
widać że już zaczynasz stroszyć piórka jak tamten bez konkretnej wiedzy w określonym zakresie !!!. Doucz się ty i ten drugi, bo nie macie za grosz odpowiedniej wiedzy w określonym kierunku. A te twoje "agresywne", to sobie ... pomiędzy .... książki, bo i tutaj ponosi ciebie fantazja. Robisz bezsensowne wycieczki zamiast popisać neutralnie.

Jakie poblokowane tematy ? Nie jestem adminem aby mieć takie uprawnienia. Wchodzisz w dany temat i czytasz co ludzie pisali i w jakiej formie na obecna tam chwilę.

Tragedia.

Chciałem na luzie popisać gdzie może coś by skorzystał autor tematu, bo jednak poruszane były wątki około jego sprawy, ale widać że znowu mam pecha i ponownie trafiłem na kolejnego co się obrusza i wymyśla jakieś głupoty i pisze jedynie jakieś ogólniki i nic więcej, jak nie potrafi uargumentować, to idzie w jakieś "agresywne".

Żegnam.

Ale będę obserwował co KONKRETNEGO - czy znowu jakieś nic nie warte ogólniki - będziesz - tu i w innych tematach - podpowiadał i jakie będziesz przedstawiał przepisy na poparcie swoich wypowiedzi, autorowi co do postępowania o wykroczenie, manatów, określonego art. z prd, etc. oraz co do druczków z ITD. Chciałem to też od siebie poruszyć szerzej w dalszej naszej wymianie zdań, gdzie ktoś inny móglby dodac swoje spostrzezenia, ale ...

Kolejny raz się przekonałem, że lepiej tutaj pisać z kimś poprzez prywatne wiadomości niż publicznie, bo się ten, ta to itd. itp. etc. obrażają na kilka słów, jak dzieci.

Miłego dnia i dystansu i zacznij czytać co obecnie obowiązuje daną tematykę i jak to było wcześniej. Brak wiedzy lub jakieś luki nie są niczym złym.

qwertu70 napisał:
widać że już zaczynasz stroszyć piórka jak tamten bez konkretnej wiedzy w określonym zakresie !!!. Doucz się ty i ten drugi, bo nie macie za grosz odpowiedniej wiedzy w określonym kierunku. A te twoje "agresywne", to sobie ... pomiędzy .... książki, bo i tutaj ponosi ciebie fantazja. Robisz bezsensowne wycieczki zamiast popisać neutralnie.

Ja właśnie na luzie piszę. Zarzucasz mi coś co robisz sam.

qwertu70 napisał:
Jakie poblokowane tematy ? Nie jestem adminem aby mieć takie uprawnienia. Wchodzisz w dany temat i czytasz co ludzie pisali i w jakiej formie na obecna tam chwilę.

Tragedia.

Nie trzeba być adminem - można sobie samemu to zmienić w ustawieniach. Mi to zajęło 10 sekund :)

qwertu70 napisał:
Chciałem na luzie popisać gdzie może coś by skorzystał autor tematu, bo jednak poruszane były wątki około jego sprawy, ale widać że znowu mam pecha i ponownie trafiłem na kolejnego co się obrusza i wymyśla jakieś głupoty i pisze jedynie jakieś ogólniki i nic więcej, jak nie potrafi uargumentować, to idzie w jakieś "agresywne".

No ale atakujesz mnie taką samą bronią której używasz sam i... co ja mam napisać? "Dobrze, atakuj mnie" ?

qwertu70 napisał:
Ale będę obserwował co KONKRETNEGO - czy znowu jakieś nic nie warte ogólniki - będziesz - tu i w innych tematach - podpowiadał i jakie będziesz przedstawiał przepisy na poparcie swoich wypowiedzi, autorowi co do postępowania o wykroczenie, manatów, określonego art. z prd, etc. oraz co do druczków z ITD. Chciałem to też od siebie poruszyć szerzej w dalszej naszej wymianie zdań, gdzie ktoś inny móglby dodac swoje spostrzezenia, ale ...

No pewnie, że tak - każdy ma do tego prawo :) o to chodzi ;) natomiast jak już mi coś wytykasz w praktyce to ja Tobie też - z tą różnicą, że ja jestem skuteczniejszy. Także na luzie wszystko :)

qwertu70 napisał:
Kolejny raz się przekonałem, że lepiej tutaj pisać z kimś poprzez prywatne wiadomości niż publicznie, bo się ten, ta to itd. itp. etc. obrażają na kilka słów, jak dzieci.
A dwie linijki wyżej:
qwertu70 napisał:
:D to jest piękna kwintensencja podsumowująca :D

qwertu70 napisał:
Miłego dnia i dystansu i zacznij czytać co obecnie obowiązuje daną tematykę i jak to było wcześniej. Brak wiedzy lub jakieś luki nie są niczym złym.

To w końcu co mam czytać? To co obecnie czy to co wcześniej? Dobry troll :)
No pewnie, że są niczym złym - ja się tym wcale nie przejmuję tak jak i Ty, że je masz :)

Panowie i Panie, po co tyle offtopu i wycieczek osobistych.
Nie szukam porad jak uniknąć madnatu. Mandaty jak przyjdą, biorę na siebie, na kaltę - koniec kropka.

Wracam do pytania - czy będzie recydywa?
victor.jan napisał:
Moim zdaniem masz to jak w banku.
Masz podstawę prawną? Z tego co wiem, to recydywa jest w momencie, jeżeli w chwili wykroczenia byłem wcześniej karany za to samo przewinienie. Przy 4 wykroczeniu o które pytam, nie byłem przecież jeszcze prawomocnie ukarany za pierwsze.

victor.jan napisał:
Napisz czy musiałeś ponownie zdawać egzamin?

Nie rozumiem. Oczywiście, że jak będę miał przekroczone 24pkt, to egzamin nowy

victor.jan napisał:
Zapewne będzie działać magiczna data 1 roku. Chociaż może liczyć się okres zatrzymania uprawnień, a nie faktu braku prawa jazdy
Kompletnie nie wiem o czym piszesz. Jaki rok? Recydywa jest jeżeli wcześniej wykroczenie miało miejsce do 2 lat wstecz.

Ktoś może jak na forum prawne będzie w stanie odpowiedzieć lepiej niż AI? :D

konamazonn napisał:
Panowie i Panie, po co tyle offtopu i wycieczek osobistych.
...:D
to jest tutaj normą co do pewnych osobników tj członków grupy tj jakieś pisanie o tej du&pie Marynie zamiast do opisu, a tam zadawanie pytań itd., aby mu następnie w miarę rozsądnie ukierunkować jakąś podpowiedź.

@qwertu70
Będąc moderatorem na innych forach o innej tematyce - utwierdza mnie to w jednym, takie miejsca po prostu umrą

Powrót