Abonament RTV

• Autor wątku Autor wątku zafir123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zafir123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
W piątek 21 listopada otrzymałem pismo z US o zajęciu emerytury na poczet zaległego abonamentu RTV. Tytuł egzekucji wystawiony jest na adres pod którym nigdy nie mieszkałem, w 2006 roku odkupiłem mieszkanie od ojca i wspólnie z nim prowadzę gospodarstwo. Ojciec ma 85 lat i jest zwolniony z opłaty abonamentowej, TYLKO dziwnie się złożyło że Poczta Polska nie posiada go w swojej ewidencji. Jak wstrzymać egzekucję i co zrobić w takiej sytuacji?

Witam! jak tu dodać post szukam i nic takiego nie mogę znajść?

5. Założenie wątku (zadanie pytania)

W wybranym dziale kliknij na ikonę "NOWY TEMAT" (Ikona nowego wątku)
Wypełnił pole "Tytuł" (nazwa wątku) oraz "Wiadomość" (treść wątku)
Kliknij przycisk "Zatwierdź nowy wątek"

Jest to bardzo niefortunna sytuacja, w której się znalazłeś. Być może zastanawiasz się, co powinieneś teraz zrobić. Pierwszą rzeczą, którą powinieneś zrobić, jest skontaktowanie się z firmą, która wysłała ci list. Zapytaj ich, czy jest coś, co możesz zrobić, aby tego uniknąć. Jeśli nie możesz dowiedzieć się, co zrobią, wtedy powinieneś złożyć wniosek o upadłość. Jeśli nie chcesz złożyć wniosku o upadłość i chciałbyś zachować swoją emeryturę, powinieneś porozmawiać z prawnikiem, aby zobaczyć, co możesz zrobić, aby zatrzymać wykonanie zlecenia.

Róża12limfr napisał:
Jest to bardzo niefortunna sytuacja, w której się znalazłeś. Być może zastanawiasz się, co powinieneś teraz zrobić. Pierwszą rzeczą, którą powinieneś zrobić, jest skontaktowanie się z firmą, która wysłała ci list. Zapytaj ich, czy jest coś, co możesz zrobić, aby tego uniknąć. Jeśli nie możesz dowiedzieć się, co zrobią, wtedy powinieneś złożyć wniosek o upadłość. Jeśli nie chcesz złożyć wniosku o upadłość i chciałbyś zachować swoją emeryturę, powinieneś porozmawiać z prawnikiem, aby zobaczyć, co możesz zrobić, aby zatrzymać wykonanie zlecenia.
Na forum pojawiają się boty z tekstami z googletranslate?

Powrót