Administrator forum nie chce usunąć mojego tematu.

• Autor wątku Autor wątku Eril
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
E

Eril

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
17
Witam.
Założyłem kiedyś temat na pewnym forum, dostałem kilka odpowiedzi i po pewnym czasie chciałbym, by ten temat usunięto.
Najpierw prosiłem o usunięcie, a w odpowiedzi dostałem "a na cholerę" i temat został tylko zamknięty. Gdy zacząłem się domagać jego usunięcia i raportować temat (przecież mam chyba takie prawo?), to moje konto zostało zbanowane, a temat dalej istnieje. Zostałem pozbawiony nawet prawa do wymazania/edycji swoich wypowiedzi!
Czy administrator forum ma prawo zachować temat założony przeze mnie mimo, iż domagam się jego usunięcia?
Nikogo w nim nie obraziłem, nie dotyczy żadnych przestępstw i spraw postępowań w sądach itd. Po prostu chcę się go pozbyć, bo mam taką ochotę.
Proszę o odpowiedź, czy administrator łamie przepisy?
Chodzi o ***.pl
Z góry dziękuję.

PS. Na forum Microsoft'u nie było najmniejszych problemów, by na moją prośbę temat usunięto. Wystarczyło poprosić i gotowe.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Tutaj byłoby dokładnie tak samo. Ma prawo.

Byłoby tak samo? Tzn?
Czyli ma prawo zostawić mój temat wraz moimi postami chociaż domagam się jego usunięcia? Przecież to co ja zamieszczam zależy ode mnie i mogę sobie nie życzyć, by ktoś dalej oglądał moje posty.

To zależy od regulaminu forum. Tutejszy nie przewiduje możliwości usunięcia tematu/postu na życzenie. Być może tam jest podobnie.

Czyli lepiej na forach nic nie pisać, bo później nie można się tego pozbyć przez kaprys pana, który pełni rolę administratora?
Do czego ten świat zmierza...

Eril napisał:
Byłoby tak samo? Tzn? ...
To znaczy:
Regulamin
[SIZE=-2]§14 Usuwania postów i tematów na forum dokonują Administratorzy i Moderatorzy. Użytkownik po upływie okresu przewidzianego w §8 nie może usunąć swojej wypowiedzi. Każda umieszczona treść może bowiem stanowić pomoc lub wskazówkę dla innych. Co do zasady żądanie ich usunięcia będą ignorowane.
[/SIZE]

Eril napisał:
Zdecydowanie do samozagłady, o czym jak najbardziej świadczy brak możliwości usuwania postów na forum. :beer:

Eril napisał:
Czyli lepiej na forach nic nie pisać, bo później nie można się tego pozbyć przez kaprys pana, który pełni rolę administratora?
Jedynym, który "ma kaprys", jesteś ty skoro chcesz, żeby inni działali według twoich rozkazów, bo ty "masz ochotę" na coś.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót