K
kamiska
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
mam takie pytanie moj chlopak dostal wyrok 4 lata w zawiasch na 5 po odsiedzeniu 2 lat zostal wypuszczony ale niestawial sie do kuratorki i ma do odsiedzenia niecale 2 miesiace tylko ze sytulacja wyglada tak ze nieumundurowani policiancji chceili go zatrzymac jak wyjezdzal z bramy bylo ich 2 i wygladalo to tak jak by zlodzieje chceili wsiac nam do samochodu nie pokazali odznaki ani nic tylko zaczeli szarpac od strony pasazera za klamke moj chlopak ruszyl z pisiekm i potracil jednego z nich (ma stuczone kolano) i uciekl ale zostal zatrzymany i odsiaduje 2 miesiace za kuratorke ale dokaldnie chodzi mi o tego polcianta minelo 12 dni a w prokuraturze nie ma zadnego pisma na ten temat jak go zatrzymali nie skladal zadnch zeznan nic sie nie pytali jak by wogole nie bylo sprawy (wiem tylko tyle ze straszyli go zeby mowil ze pokazali odznaki) mam takie pytanie czy jest jakas okreslona ilosc dni zeby policija przekazala akta do prokuratury bo z roznych zrodel znam inne odpowiedz jedni mowi za powinno byc na drugi dzien a inni ze jest na to 7 dni jak naprawde to powinno wygladac i co mu za to grozii z gory dziekuje za odpowiedz