alimenty na byłą żonę - wniosek o ustanie z datą wsteczną

• Autor wątku Autor wątku Piotrek_Kor
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
zakładam - zasiłek rehabilitacyjny skończył się jej 28 maja - odmówiła mi informacji o uzyskaniu renty z ZUS - w czerwcu zlożyłem wniosek o ustanie alimentów z datą 28 maja dodatkowo załączyłem film i kadr z zawodów sportowych w szkole naszych dzieci (skakanie w workach na czas) uznając że jest już zdrowa, teraz dowiedziałem się że otrzymała duże odszkodowanie z OC sprawcy wypadku (ja płaciłem alimenty gdzie ona w pismach procesowych twierdziła iz wydaje te kwoty na leczenie a po roku złożyła wniosek o zwrot tych kosztów z OC sprawcy). teraz na miesiąc przed rozprawą ma usztywnioną nogę i śmieje mi się prosto w twarz więc zrozum moją sytuację
Czy ta różnica stanowisk w dokumentacji medycznej to jest nadużycie???

Piotrek

Piotrek_Kor napisał:
Czy ta różnica stanowisk w dokumentacji medycznej to jest nadużycie?
Oceni sąd.
Dla mnie to nie jest nadużycie, co najwyżej drobny błąd formalny. Lekarz podał nazwę faktycznie wykonywanej pracy. A że chciał byc dokładny i nie wpisał nic nie mówiącej "obsługi klienta"?

Spedytor: to osoba prawna lub fizyczna (przedsiębiorca), której celem działania jest organizowanie przewozu ładunków. Spedytor za odpowiednią opłatą świadczy usługi spedycyjne na rzecz osób prawnych lub fizycznych, (MOŻNA PODCIĄGNĄĆ TO POD LISTONOSZA)

Asystent usług pocztowych - Obsługuje klientów zlecających usługi pocztowe lub z nich korzystających oraz bezpośrednio świadczy usługi i rozlicza je finansowo.

Moim zdaniem jest znacząca różnica - poza faktem, że zawód spedytora pocztowego nie istnieje wg GUS

Powrót