D
Damian1997
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Opiszę swoją sytuację po krótce. Mam obecnie 21 lat, mój ojciec zostawił mnie z mamą gdy miałem z 2-3 lata. Mama odebrała mu prawa rodzicielskie i nakazano mu płacić alimenty. Od 20 lat ojciec jakby zapadł się pod ziemię i nie dostaliśmy ani złotówki. Ostatnio otrzymałem list od komornika sądowego czy chcę dalej kontynuować sprawę, ale z ich strony nie mogę liczyć na pomoc ponieważ olewali to przez ten cały czas. Mój ojciec prawdopodobnie wyjechał do Bułgarii,a komornik powiedział, że mogę spróbować coś załatwic przez konsulat. Ojciec obecnie ma około 70 lat i na pewno ma jakąś emeryturę i z niej mogę ponoć ściagać z niego pieniądze.
Byłbym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc i wytłumaczenie mi co z tym zrobić, ponieważ bardzo chce mu się dobrać do tyłka i uprzykrzać mu życie aż do śmierci.
Dodam,że w liście od komornika był jego jakby ostatni adres gdzie go namierzyli i po sprawdzeniu okazało się, że to dom pogrzebowy. Komornik zrobił to na odwal i jak do niego przyszedłemi kazałem to wyjaśnic to zaczął lać wodę i się jąkać. Więc teraz pokładam nadziejęw Was, że mi pomożecie.
Byłbym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc i wytłumaczenie mi co z tym zrobić, ponieważ bardzo chce mu się dobrać do tyłka i uprzykrzać mu życie aż do śmierci.
Dodam,że w liście od komornika był jego jakby ostatni adres gdzie go namierzyli i po sprawdzeniu okazało się, że to dom pogrzebowy. Komornik zrobił to na odwal i jak do niego przyszedłemi kazałem to wyjaśnic to zaczął lać wodę i się jąkać. Więc teraz pokładam nadziejęw Was, że mi pomożecie.
Ostatnia edycja: