alimenty

• Autor wątku Autor wątku aldona66
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A

aldona66

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam! mam pytanie czy jest jakis przepis alimentacyjny w Norwegii zeby ne placic albo zmniejszyc alimenty na dorosle dzieci w polsce zamieszkujace , corki meza z pierwszego maluzenstwa maja po 25 i 22 lata Maz wysyla 4000 tys koron miesiecznie , dodam ze mieszkamy w Norwegii i mamy jeszcze malenstwo 2 letnie i sam pracuje .Prosze o odpowiedz :(

Nie. Maz musi zlozyc wniosek o zmniejszenie alimentów w Sadzie wg zamieszkania dzieci.

aldona66 napisał:
Witam! mam pytanie czy jest jakis przepis alimentacyjny w Norwegii zeby ne placic albo zmniejszyc alimenty na dorosle dzieci w polsce zamieszkujace , corki meza z pierwszego maluzenstwa maja po 25 i 22 lata Maz wysyla 4000 tys koron miesiecznie , dodam ze mieszkamy w Norwegii i mamy jeszcze malenstwo 2 letnie i sam pracuje .Prosze o odpowiedz :(

wydaje mi sie ze zakładałas juz podobny wątek, czy mi się wydaje?:-o

Witam :pisze w sprawie meza, mieszkamy z mezem w Norwegii maz ma dwoje dzieci z pierwszego maluzenstwa w polsce 25 i 22 lata corki ucza sie ponc jeszcze , zaznacze ze starsza ukonczyla studia inzynierskie , ale tu w norwegii mamy male dziecko co skonczylo 2 latka i maz placi na corki ponad 4.000 koron alimentow przy zarobkach 22 .000 koron gdzie trzeba zyc i placic za mieszkanie za wszystko wiec moje pytanie takie jak dlugo ma placic alimenty na dzieci w polsce i czy moze ubiegac sie o zmniejszenie alimentow na corki gdzie sie udac tu w norwegiI o porady moze ktos wie cos na ten temat PROSZE O POMOC
aldona66 jest off-line Raportuj zły post Odpowiedź z cytowaniem
NO I MIAŁAM RACJE, POCZYTAJ REGULAMIN, JESLI MYSLISZ ZE KTOS BEDZIE CI PO RAZ DRUGI TEJ SAMEJ ODPOWIEDZI UDZIELAŁ TO JESTES W BŁĘDZIE:lol:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót