alkochol po raz kolejny:)

• Autor wątku Autor wątku reddej
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

reddej

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam wiem ze sie powtarzam ale takiego przypadku nie znalazłem na forum ztraciłem prawo jazdy 1 grudnia 2006 roku w wyniku miałem w wydychanym powietrzu 02 mg/l a po powtórnej próbie 0,16 mg/l po przesłuchaniu na komisariaccie stwierdzono ze sprawa idzie do sadu grodzkiego skad dostałem postanowienie o zabraniu prawa jazdy kiedy mineło 2 miesiące udałem sie do sadu bo nie dostałem jeszcze wezwania na sprawe a chciałbym wiedziec co i jak w sadzie powiedziano mi ze jeszcze nie wpłynoł z policji wniosek o ukaranie czy jest jakis czas w jakim policja musi ten wniosek wysłać i czu istnieje jakias mozliwosc umozenia jesli sie nie wyrobią w danym czasie z góry dziekuje za odpowiedz pozdrawiam

[cytat="reddej"] czy jest jakis czas w jakim policja musi ten wniosek wysłać i czu istnieje jakias mozliwosc umozenia jesli sie nie wyrobią w danym czasie z góry dziekuje za odpowiedz pozdrawiam[/cytat]

Nie ma takiego terminu.
Skoro nie ma terminu, to nie ma podstawy do umorzenia postępowania.

PS. Proszę stosować znaki interpunkcyjne oraz słownik ortograficzny. Łatwiej jest czytać wówczas takie posty, i na nie odpowiadać.

Powrót